Siteuri cărora le-aş da foc

Desigur, dacă internetul ar arde. Dacă internetul ar fi inflamabil, o bună parte din el ar pieri de chibriturile mele. Iar posesorii să se uite. Cu respectivele chibrituri înfipte în toate orificiile care vă trec prin cap. Arzând, desigur, că de-aia-s chibrituri.

5) Site-urile care-ţi deschid o a doua fereastră, la o imbecilitate care nu te interesa. Parcă ar fi librăriile de pe vremea lui Ceauşescu, care-ţi vindeau Jane Eyre la pachet cu Teze comuniste volumele XXII şi XXIV şi cu o cărţulie despre Ceauşescu, conducător iubit.

4) Paginile care încep să cânte de cum le deschizi. Astea sunt ca indivizii disperaţi care îţi arată penisul din prima secundă în care le accepţi invitaţia în oraş, de teamă că n-ai înţeles suficient de clar că vor sex, nu conversaţie amicală. Bonus de bătut cuie-n talpă: când chestia care cântă de pe site nici nu e la vedere, să-i poţi pune un leucoplast peste gură şi să tacă-n morţii mă-sii.

3) Siteurile unde imaginea textului îţi este subit obturată de un cearşaf de reclamă, căruia nu-i nimereşti nicicum x-ul şi, chiar dacă-l nimereşti, e un x fake, care de fapt derulează reclama. Muriţi, mă! Ştim că foamea e mare; dar îţi poţi doza reclama în pagină în aşa fel, încât să se menţină în limitele suportabilului!

2) Siteurile cu slide-uri, sau cu articole compuse din 25 de pagini, care-s 25 de fotografii cu câte o propoziţie. Deci, tu dai 25 de vizualizări pentru fixpula. Din 40 de rătăciţi pe-acolo, siteul a făcut o mie de vizualizări. Din 400, 10.000. Pe nimic, am apucat să zic? Asta prin dozarea informaţiei cu ţârâita, în mod fake, pe 25 de pagini.

1) Odioşeniile fără margini care îţi pretind „like” şi „share” ca să poţi vedea contentul. Mai ales când contentul e un youtube. Mai ales când acel youtube nu e sub nici o formă creaţia celui cu site-ul. Să pretinzi „like” şi „share” înainte de vizionare e o mârşăvie de oameni meschini cu penisul microscopic, care se ştiu inutili pe lume şi aplică stratagema: „Dacă tot suntem inutili, măcar să prostim cât mai multă lume”.

9 gânduri despre „Siteuri cărora le-aş da foc

 1. Rezolvarea foarte simpla… macar partea cu pop-up rile si cea cu reclame.
  Instaleaza AD BLOCK (firefox addon sau la chrome extensions)
  O sa fie mai agreabila plimbarea prin pagini.

  Eu as fi completat cu articolele trusturilor de presa cu prefixul „Extraordinar” „Incredibil” „Nu s-a mai vazut asa ceva”… etc

  • Nu mai tzine… sunt scripturi care verifica afisarea reclamei. De ex . evz si porsteveul se incarca al naibii de greu cu adblock. Aveam o lista luunga in hosts si le-am dat pe local pe toate 🙂

 2. Pingback: Internetul, reclama și ardelenii | Simplu

  • actually, toate siteurile de căcat la nivelul cerşetoriei de atenţie la care mă gândesc acum sunt făcute de bărbaţi. sorry, ca nivel al băgării de seamă sugeţi mai grav decât femeile, poate şi pentru că în minţişoara voastră e ideea asta stupidă, că atenţia se ia cu japca. marş bă la tomberon!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s