Say what??

Eu nu înţeleg de ce unele baruri au plasme imense, setate pe canaluri muzicale, în timp ce din difuzoare se aude cu totul şi cu totul altceva.

Aşa m-am umplut ieri de frustrări. Stăteam cu faţa la o plasmă care dădea top 10 Linkin Park de pe VH1. Foarte tare, frate! Da, dar te uitai ca la un film mut. Pentru că din difuzoare te spărgeau metodic la icre Akon şi 50 Cent. De ce, Doamne, de ce? Ce rost are să oferi o experienţă ciopârţită? De ce nu priponeau plasma pe un canal fără muzică, eventual la Metrou TV (ştiţi, ăia care ne învaţă că Etiopia e o ţară frumoasă şi că AH1N1 a mai făcut nişte victime, până vine metroul, dar ceea ce difuzează ei este perfect adaptat la ideea că nu ai sonor).
Sau de ce nu îi amuţeau naibii pe Akon şi pe 50 Cent, care oricum sug, şi nu ne lăsau să ne bucurăm de rockeraşi în hmmm, să zicem linişte?

29 de gânduri despre „Say what??

  1. Explicatia e simpla, sunt puse pe canale de muzica pentru ca acolo sunt mereu videoclipuri, filmulete scurte care desi iti mai atrag atentia nu te fac sa uiti de cei de langa tine.
    Un canal cu emisiuni fac ca unii oameni sa devina absenti la discutii. Plus ca videoclipurile sunt estetice.
    Nu pot lasa si cu muzica pentru ca nu au nici un control asupra ceea ce canta pe un canal de muzica [poate incepe ceva cu rock si strica fensuiul :D].
    Gusturile muzicale nu se discuta, in respectivul bar x a ales ca 50 cent si b’akon sunt mai comerciali si deci mai nimeriti sa placa la un numar mai mare de clienti.

    Fiecare decizie e perfect motivata si corect aleasa.
    Ceea ce e frustrant pentru tine e de bine pentru majoritatea clientilor, deci singura greseala din imagine ar fi ca te-ai dus tu acolo in loc sa mergi intr-un local care ruleaza videoclipuri cu 50 cent si canta Linkin Park. Cum poate nu a depins de tine decizia alegeri localului… nu iti mai ramane decat sa te resemnezi.

    Probabil ca intrebarea era retorica =)).

    Ca o paranteza mie imi place si Linkin Park si 50 cent si akon si multe alte tipuri de muzica absolut antonimice dc exista asa ceva :)), am noroc din punctul asta de vedere ma simt bine oriunde [pot sa beau].

  2. aidi mă cum să nu iţi placă akon şi 50 cent, aceşti beethoveni cu peruca cazută, acesti magicieni ai sunetului, aceşti copii cuminţi ai muzicii, că nici unu nu o fost dealer de droguri?!

    şi pe sistemul gând la gând cu bucurie, m-am filmat acasa in timp ce cântam „i wanna love you” de la cele două ciori şi ieri am scris o postare care se leagă destul de tare de „i become so numb”. e tot cu desen, pictură, shit.

    sănătate.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine