Les Champs-Elysées

Salut, sunt Ostap Bender si azi ma simt francez.


Azi dimineata, pe strada, am vazut o tiganca impingand un carucior.


In carucior era un tigan mic cu doi crenvursti in maini. Pe unu il sugea si pe celalalt il scutura ca pe jucariile ale cretine care suna. Da crenvusrtiul aluia nu suna.
Mi-am amintit de alta faza cu o tiganca care isi alapta copilu pe strada, ca in casa li-i rusine probabil pentru ca nu-i vede nimeni. Eram cu un prieten si ala o scapat ceva bancnota pe jos exact in momentul cand treceam pe langa conlocuitori. Sa-mi bag de nu, aia o lasat copilu din brate si s-o aplecat de o luat banii intr-o fractiune de secunda. Ala mic o ramas suspendat de tzatza lu muma-sa sau era lipit cu superglue de ea.
Tot vad tigani strambi, mici, schiopi, diformi sau in general urati ca dracu. Inumani. Nu ma refer la aia schiloditi de mici de parintii sau rudele lor ca sa aiba succes in afaceri pe viitor. Zic de aia care intra in magazine sau care trec pe langa tine pe strada. Parerea mea e ca astia is roduri ale incestului.
Din moment ce nimic nu-i opreste sa cerseasca, sa-si arate pizda sau pula in strada, de mici, ca sa nu mai zic de nespalat, is total convins ca lipsa lor de orice urma de demnitate umana dublata de apetitul sexual starnit de orice ii cald si pute ii incurajeaza si chiar ii impinge spre asta. Nu cred ca fetele tiganci gravide la 12-13 ani nu or fost incercate inainte sau doar atunci de taticu sau fratele mai mare. Sau mai mic. Is convins ca babele alea negre urate si gravide sunt matarial didactic la invatarea sexului murdar, la propriu, in familiile lor. Nu exista tigani virgini cu varsta trecuta 12 ani.

Drept urmare ne delectam privirile cu exemplare minunate de incrucisari intre frati si surori, mame si copii, tati si fiice, soacre si nurori.

Desigur, aici era vorba de tiganii saraci. Povestile cu tigani bogati le stiti cu totii. De la protv.

p.s. N-am vazut nici un tigan cu capu mare si asta nu-i un post rasist. Ii doar o constatare de-a mea. Am si futut o tiganca da era frumoasa si curata.

89 de gânduri despre „Les Champs-Elysées

  1. „Am si futut o tiganca da era frumoasa si curata”.

    Rainer Maria Rilke – poet austriac – a murit din cauza unei intepaturi cu un spin de trandafir, floarea sa preferata. De aici expresia „moarte de poet”.

    „Am si futut o tiganca da era frumoasa si curata”.

    Stefan Fuli – poet tigan – a murit otravindu-se cu soda caustica. Motivul: “stare depresiva a inutilitatii”. De aici judecata „Nu cred ca fetele tiganci gravide la 12-13 ani nu or fost incercate inainte sau doar atunci de taticu sau fratele mai mare. Sau mai mic”.

    „Am si futut o tiganca da era frumoasa si curata”.

    youtube=>”Avant de Mourir” Georges Boulanger
    /Roby Lakatos. Tigani.

    „Am si futut o tiganca da era frumoasa si curata”.

  2. Pingback: Un post (ne)homofob « Wannabegay

  3. Cel mai jignitor (pt noi, ca oameni) vazut pe acest blog.
    Atit rasism ascuns si apoi expuns!
    E ca o teava de canal care s-a spart.
    Pastreaza-ti defularile pentru un party nazist, nu pentru un blog de discutii.
    Rusinos. Dar macar sincer 🙂

  4. draga oscar,

    ti-a trecut prin cap ca tiganca isi alapta copilul pe strada pentru ca nu are casa?

    ti-a trecut prin cap ca tiganca s-a repezit dupa bani pentru ca nu mancase de trei zile?

  5. ostap.

    dacă nu avea casă, minimul simţ al raportului la propriile resurse ar fi presupus să nu facă nici copil.

    iar faptul că un om adult, capabil să aibă grijă de sine n-a mâncat de trei zile nu e chiar problema noastră. şi noi am putea să ne dăm demisiile, să ducem un trai relaxat şi să nu mâncăm de trei zile, dar nu văd de ce această opţiune a noastră ar trebui să te împovăreze pe tine.

  6. si daca te nasti in rahova, fara dush si fara bani de haine, cum te prezinti in fata cuiva la un interviu? cine te angajeaza? si daca invatatoarea te pune in ultima banca pt ca esti tigan, ce sanse la educatie ai?

  7. astea cu pusul în ultima bancă sunt poveşti. aveam şi noi ţigani în clasă. cu nimeni nu avea învăţătoarea atâta răbdare şi nimănui nu-i trecea cu vederea atâtea absenţe şi obrăznicii.

    dacă eu nu învăţam o lecţie luam patru, în ideea că oricum voi recupera. dacă ţiganul nu învăţa o lecţie, era tras de limbă pe principiul „nu-i aşa că”, până scotea un 5-6, deşi îl durea la bască.

    Prin urmare: avem de a face cu o etnie (ok, nu generalizez) a cărei bună parte ALEGE CU BUNĂ ŞTIINŢĂ SĂ SFIDEZE ORICE REGULI şi cu eforturi ale noastre de a ne face că nu vedem asta.

    Nu o să mă convingi de contrariu.

  8. te bazezi, desigur, pe stereotipii si generalizezi pe baze personale, un lucru destul de des intalnit. cum am scris si la mine pe blog, si eu as putea sa generalizez in acelasi fel despre gay, bazandu-ma pe „opinii,” insa nu o fac caci nu este corect si nu inseamna o redare fidela a realitatii.

    nu incerc sa te conving de nimic, ci incerc, intr-o maniera amiabila zic eu, sa am parte de o dezbatere rationala, placuta din care fiecare trage conluziile sale.

    iti reamintesc ca tiganii au fost sclavi cu acte in regula in romania si noi purtam vina a ceea ce sunt ei astazi.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine