115 gânduri despre „My Faces

 1. am vazut de curand piesa Visul unei nopti de iarna de Tudor Musatescu,intr-o distributie de mare calitate.Piersic,tinar,ferches si frumos.Rodica Mandache,colosala in rolul Dorulet.Dupa parerea mea cel mai minunat personaj in care am vazut-o jucind.Si nu a fost singura piesa in care am vazut-o,dar aceasta interpretare cu atita naturalete,simplitate,inocenta si credibilit te face sa-ti spui:de ce mie nu mi intimpla asa?.Si am vazut-o si pe Adela Marculescu,mare actrita,iar in momentul acela,cind a aparut asa triumfala in incapere,nu stiu de ce am vazut o asemanare uimitoare intre ea si tine.Gresesc eu cu ceva?Sunt oameni care pot sa intruchipeze atitea personaje in unul singur,iar tu ,privindu-ti pozele mi-am dat seama ca poti fii cine vrei tu,niciodata aceiasi.Pozele nu sunt instantanee care sa te reprezinte in adevaratul sens al cuvinrului.Mi-ar placea sa vad o poza facuta intr-un moment al tau de nestiinta ca aparatul este cu „ochiul”pe tine.Cum ai arata oare?

 2. Este adevarat ce spui,dar eu am facut o,hai sa zicem,comparatie intre tine si alt cineva,iar la intrebare nu mi-ai raspuns?Ce zici…incerci.Spune-mi cum ai arata?

 3. Este interesant.Am urcat inapoi la calupul de poze.Muzica linistitoare,placuta m-a facut sa nu trec mai departe si le-am reprivit si pina la sfirsit am descoperit 23 de personaje.La fiecare noua aparitie mi-a vent in minte o alta persoana,dar mie personal,mi-a placut a 11-a.Intrebarea este:-de unde am inceput ,ca sa stii care e impricinata?

 4. Te rog, nu îmi spune că eşti soră sau verişoară cu boul insuportabil care mă freca la melodie acum vreo două postări. Şi că trebuie să îmi traduc răspunsurile din română pentru oameni deştepţi în română pentru cretini. faza asta e cea mai enervantă – şi nu o zic cu răutate, o zic pur şi simplu cu disperare.

  alea sunt poze de ţinut acasă, NU publice = ÎMI REZERV DREPTUL DE A DEZVĂLUI DIN MINE FIX CÂT ŞI CE CONSIDER EU DE CUVIINŢĂ. NIMIC ÎN PLUS ŞI NIMIC ÎN MINUS.

  Acum sper că am „încercat” un răspuns destul de clar.

 5. @Dragos-24 noi ora 6.25 am
  Dragos lamureste-ma tu ai venit din schimbul 3 sau atunci te-ai trezit,ai avut o erectie matinala si ai aratat-o lumii,ca la internet are acces pina si unul din pi… ma-si.

 6. Evz-21 febr 2007-despre piesa „Razboi cu Troia nu se face”
  Doina Papp:prost-gust,vulgaritate,nonsens pe bani publici.
  De ce nu dai poza intreaga cu Cleopatra in costum de cabaret?

 7. te referi la Doina Papp, preşedinta fundaţiei Masterclass care mi-a dat premiul de interpretare la Mangalia, nu? cu alte cuvinte, pentru cititorii nevinovaţi care încă nu au descoperit faptul că vasile e un obsedat care mă bombardează cu aberaţii pline de ranchiună: doamna nu avea probleme cu mine personal, ci cu viziunea regizorală a piesei.

  în poză se vede exact despre ce fel de costum este vorba. şi îţi înţeleg neştiinţa despre teatru, dar uite, îţi ofer un detaliu important, ca să eviţi pe viitor să pari la fel de penibil: în acest gen de producţii, costumul nu e meritul actorului, ci al scenografului.

  ceea ce nu înţeleg: tu chiar nu realizezi cât e de neinteresantă încercarea ta continuă de a mă discredita, cu cele mai stupide argumente de pe faţa pământului? nu ai ceva util de făcut cu viaţa ta, în loc să-mi tot bântui mie pagina, emiţând cele mai lamentabile cretinisme de pe faţa pământului?

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s