Mândruţă, Dorombach și cerșetoria de atenție

Acum câteva zile, când era vorba să mergem la oaste, tot internetul era plin de flăcăi virulenți, extrem de furioși pe Mândruță, care-i luase de sus cu „băi, generație de mămăligi”.

Acum, că un taximetrist a violat o duduie, tot internetul e plin de lume necăjită pe Dorombach, care a zis că dacă și-a căutat-o gagica, să tacă și să rabde.

Toți acești furioși sunt proști ca noaptea.

Pentru că nu recunosc clickbaitul vizibil de la o poștă, la fel de evident ca VEZI AICI. VEDETĂ MURIND ÎN CHINURI! (într-un film de groază) sau ÎNDRĂGITA CÂNTĂREAȚĂ FACE SEX ORAL PE PLAJĂ (una de care n-ai auzit în viața ta și care de fapt făcea o figurație nu știu pe unde, unde insinua sex oral pe sub o pătură.)

Exact ca tabloizii ăștia lipsiți complet de demnitate și incapabili să însăileze două idei, să rezulte un text cu sens, Mândruță și Dorombach pun curul la bătaie pentru clickuri. Dar puțin altfel. Știind că internautul român e isteric și degrabă vărsător de borș din tastatură, scriu un text cu câte o poziție atât de enervantă încât nici Maica Tereza nu l-ar putea citi fără să smulgă toate pulele hergheliei din vecini și să le azvârle spre blogar, apoi se tolănesc pe spate și așteaptă flowul de indignați. Care vine. Și contorul de trafic se învârtește de-l poți pune și pe post de ventilator.

Măcar Mândruță, oldschool fiind, a scris UN text despre oaste și iubirea de obște și a tăcut. Dorombach, attention whore de speță nouă, a scris un post inițial, unul în care se filma comentând postul inițial și unul în care comenta legat de ce se comentase vizavi de comentariul lui care comenta… înțelegeți voi.

Toată după-amiaza mi-a venit notificare după notificare de la Dorombach sugând atenție de i se mișcau urechile ca la pisoii mici alăptați din seringă.

Ai stat să te indignezi de lipitorile astea două? Păi nu mai ai nici un drept să te indignezi de cretinii care fac rating la Abces în rect și Show Căpătos. Sunteți aceeași specie. Cretinul care se indignează de chestii făcute în mod deliberat ca să se indigneze el și să livreze clickurile aducătoare de publicitate. Felicitări, ești un fraier. Mămica ta poate fi mândră de tine.

12 gânduri despre „Mândruţă, Dorombach și cerșetoria de atenție

  1. Nici eu n-am stiut pana azi cine-i ala da’ stiu sigur ca n-am pierdut nimic. Si ca sa castig totusi ceva am sa-l si uit, iata in acest moment!
    .

  2. Stati putin, domnisoara. Pai ce faceti dumneavoastra aici cu ce sw deosebeste de ce fac dorombac si mandruta?

    „Uite, un subiect popular. Repede, sa scriu un articol despre el ca sa vada lumea ce cred si sa dea click.”

  3. mda, am citit cuvant cu cuvant ceea ce ai scris, e ok sa li te adresezi ca la pirandele din mahala, dar problema e ca tocmai ei, subiectii, unul mai chel ca celalalt (apropo ‘unul’ umbla cu cioara vopsita pe chelie) plus ‘blonda de la drept’ se lafaie in prostie si mai si fac bani pe seama altora. Sincer mi se rupe de emisiunile lor de cacat si spasmele pe care le fac sub limba cand se intrec in raiting. Nu vin cu sfaturi si nici cu idei, vin, las comm si plec. A… am uitat,totul este fix un cur si va fi pace pe pamant 😀

  4. Lorena, nu cumva contorul de trafic inseamna ca vin bani de undeva? De ce sa te superi pe baieti, unii au o chestie cu expresia when the shit hits the fan, daca vin bani nici ca le mai pasa de stropi 🙂 Cred ca nu attention whores s-ar chema genul asta, ca nu stiu cum se spune in engleza centuriste cu doctorat in parcarile de TIR.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s