Frumuseţea muncii în echipă

Eu nu mă gândesc niciodată la mine ca un luptător de echipă. Pentru că sunt obişnuită cu echipe de oameni proşti, răi, delăsători sau pisălogi cu retarzenii, echipe de care abia aştepţi să scapi.

lorena1

În schimb, când o echipă e formată din oameni creativi, care te inspiră, oameni pe care-i poţi respecta şi care te respectă pe tine, oameni îndrăgostiţi de ceea ce fac şi suficient de flexibili încât să primească propuneri, sunt cel mai de echipă om din univers.

DARKLORENA

Așa s-a născut seria de portrete pe care mi-a făcut-o fotograful Andrei Grosoşiu, cu asistentul de lumini Roxana Grosoşiu şi makeup artistul Monica Drăgan în studioul Twist Media, într-o zi ploioasă şi rece, în care am început munca în echipă la 12 (ziua) şi am terminat-o mult după 12 (noaptea).

pinup2

E minunat să ai echipă, când echipa vrea la fel de mult ca şi tine să facă lucruri frumoase.

pinup1

Sunt zodie de foc. Ştiu, horoscopul e un bullshit. Are însă un lucru adevărat. Nu pot arde decât cu lemnele potrivite. Şi nu pot mima că ard atunci când nu ard. De aceea am nevoie doar de UN ANUMIT tip de oameni în jurul meu. De oameni care să ştie cum să mă facă să ard. 12 ore la rând, dacă e nevoie.

lorena2

8 gânduri despre „Frumuseţea muncii în echipă

  1. Poza a doua (aia dark) e belea. Adica foarte misto. Nici pinup-urile nu sunt rele. Le-ai facut pentru o reclama ceva sau pentru portofoliu?

  2. Ce mi-a placut la tine, tot timpul, e asimetria frumusetii. Esti o Eniko Szilagyi a romanilor. Ca nascuta dintr-o munca de echipa. Sparring partneri, manusi, sac de box, pometi, piramida nazala, buze languros viper toxinate.
    Cea mai unguroaica actrita romanca pe care am tinjit-o, Eva Papa, „Lumini si Umbre”, te-ar invidia. Ea era simetrica, sarmana. Dar ce picioare!

  3. Sedinta foto ma lasa rece. Subiectul…nu. 😉
    Ca esti sexoasa, o sti si tu, da’ ti-o spun ca simt nevoia 😉
    Si daca ar fi sa te aleg, te-as alege din imaginea a doua care m-a dat direct pe spate. Bine ca nu-s testoasa 😆

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s