„Toate v-aţi luat după Lorena!”

Săptămâna trecută, patru femei diferite mi-au spus că au fost comparate cu mine. Toate patru, în acelaşi context. Un ratat oarecare pus pe harţă gratuită le stresa cu inepţii, iar ele, în loc să se chinuie să inventeze răspunsuri politicoase, cu care să-l îmbuneze pe dobitoc, au aplicat varianta directă şi tranşantă, aceea de băgare în vagin matern.

Şi asta e o mare bucurie pentru mine.

Nu doar pentru că dublul standard al unor astfel de conversaţii te izbeşte din avion:

Comentator: Ce cretină eşti, fă!
Tu: Ia mai morfoleşte nişte pulă de cal.
Comentator: Dar ce, aşa vorbeşte o doamnă?

(În pizda mă-tii de idiot, când vrei tratament domnesc, începi tu cu tratament domnesc, că tu ai venit până la mine, nu eu la tine)

Dar faptul că ăştia îţi şi ţin pică după aceea dovedeşte foarte clar că da, arma luării la mui chiar funcţionează. Şi faptul că se oftică la gândul că din ce în ce mai multe fete adoptă aceeaşi atitudine şi, în curând, nu vor mai avea pe cine hărţui e motivul meu de maximă bucurie.

Vrei să demonstrezi că eşti bărbat? La muncă, mă.
În raport cu femeile, bărbăţia se demonstrează într-un singur mod. Gentileţe şi atenţie. Băiatul de cartier care şi-a luat tovarăşul la pumni ieri (vezi aici) pentru că mi-a văzut lacrimile e un bărbat. Nu foarte cizelat, dar cu potenţial. Cel care nu are în el o nevoie de a proteja ceva ce pare mai fragil nu e bărbat. E doar pulifrici. Iar cel care sare cu colţii şi dinţii la ceva ce pare mai fragil e doar gunoi în formă de om.

Deci, fetelor, nu aveţi de ce să trataţi gunoaie în formă de oameni decât exact aşa: ca pe gunoaie. Pentru că sunteţi cetăţeni europeni şi aveţi drepturi.

12 gânduri despre „„Toate v-aţi luat după Lorena!”

 1. Pacat. Ca abordezi asa.O sa-ti ridici toata planeta in cap.Chestiile pe care vrei sa le combati,nu se vor sfarsi pe net.Ma rog…te razbuni si tu cum poti

  • Şi acum învăţăm limba română.

   ABORDÁ, abordez, vb. I. ♦ A se apropia de cineva pentru a-i vorbi. – Din fr. aborder.

   Nu eu abordez aşa pe nimeni. Voi abordaţi aşa. Iar eu vă răspund cum mă abordaţi. Că răspunsul nu e plăcut? Semn că nici abordarea n-a fost plăcută şi e cazul s-o schimbaţi.

   „Nu se vor sfârşi pe net?” Well. Există legi care protejează omul de violenţa fizică. Sunt curioasă cine vrea să facă închisoare pentru mine.

    • Pe asta (las’ ca vezi tu cand te mariti) ai auzit-o de pe la un unchi cu casnicie varza? Ca,vorba aia, daca as avea un cent pentru fiecare data cand am auzit placa asta, as ajunge milionar. Si stii de la cine? NUMAI de la reprezentantii generatiei trecute, care au avut vieti mizerabile si casnicii din iad, unde se urau unul pe celalalt dar se chinuiau sa pastreze aparentele. Si pe aia cu „aveam pretentii” am auzit-o in draci tot de la generatia de comunisti. Cine mortii lor i-a invatat sa aiba pretentii din nimic, poate propaganda comunista si mintea lor deliranta. Ca erau doar niste oameni simpli ridicati de la cocioabe, dusi in blocuri si pusi la munca. In schimb toti isi doreau minuni si aveau pretentii. Ca asa e cand totul trebuie sa fie maret si de aur (epoca de aur).

 2. Doar pentru ca sunt cetateni europeni fetele au drepturi ? Pe dracu, gunoaiele umane trebuie tratate ca atare pentru ca sunt gunoaie si atat ! Cand chipurile, nu eram ” cetatean european ” ( parca traiam in Africa ! ) am fost educat sa tratez gunoiul uman ca pe orice gunoi : maturat, stropit cu apa sa nu faca praf si la ..platforma cu el ! Si crede-ma, gunoaie au fost dintotdeauna !
  Ce-i drept, parca nu asa ” imputite ” ca acum, dar cu putin curaj, ( tupeu ? ) fetele pot fi curate !

 3. Votez „Lorena”, nu din spirit, feminist ,nici dintr-o atitudine avangardist utilitara,nu pentru ca ar putea face cineva vreun „accident vascular la creierul mic”…si dintr-un singur considerent:cunosc o multime de „gunoaie umane”…de categoria grea…greu clasificabile temporal…toate cu un atribut comun : „sunt mascul,mi se cuvine…!”…Ce-ar mai fi de adaugat…??!!

 4. Eu rezonez cu opinia dinainte sa te citesc. Sper sa fie din ce in ce mai multe femei sa realizeze ca daca se hlizesc la grohaieli, nu fac decat un porc sa creada ca violul e perfect legitim ( fie el chiar si verbal)

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s