Dragă Moşule,

Îţi mulţumesc.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de obiecte. Sunt mereu frumoase, mereu binevenite. Întotdeauna primesc haine şi produse cosmetice, pentru că o actriţă e o femeie frumoasă, sau cel puţin ar trebui să fie. Şi alcool, pentru că umblă vorba-n târg că-s beţivă. E o bucurie ca oamenii să aibă grijă şi de actriţa din tine, şi de beţiva din tine.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de prietenii. Nimic nu se compară cu bucuria reciprocităţii şi a complicităţii dintre oameni. Nimic nu se compară cu intimitatea dintre doi amici care-şi recunosc reciproc starea din tonul vocii şi care comunică fără cuvinte aproape. Nimic nu se compară cu oamenii care te încurajează, te susţin şi te înţeleg.

Îţi mulţumesc pentru cadourile în formă de oportunităţi. Într-un an în care am primit mai multe lovituri majore de la impostori mici şi mari, e o bucurie să ţi se ofere în continuare şanse cinstite şi juste, să demonstrezi că n-ai făcut şi nu vei face decât lucruri pe care ştii să le faci.

Dar cel mai mult şi mai mult îţi mulţumesc pentru mobila cu care m-ai amenajat pe interior. Hotărâre. Forţă de luptă. Şi inspiraţie. Fără astea, nimic nu ar fi contat.

Promit ca nici la anul să nu fiu cuminte. Şi sper să-mi aduci aceleaşi cadouri,
Lorena.

10 gânduri despre „Dragă Moşule,

  1. Te admir atat de mult ! Si nu am inzdraznit niciodata sa-ti spun personal pentru ca mi-a fost frica de cum ai putea sa reactionezi. Craciun Fericit.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s