Vamos a bailar! Câştigă o invitaţie dublă la Joaquín Cortés

images

Frumos ca un vis erotic, graţios ca o fiinţă nepământeană şi clocotitor ca un vin roşu spaniol. Aş continua cu siropoşeniile, dar prefer să trec la subiect: cel mai sexy mazărfacăr dansator de flamenco al însoritei Spanii, acest Joaquín Cortés al zilelor noastre, care e chiar Joaquín Cortés, îşi încalţă pantofii de dans pentru un nou spectacol care să ne facă să avem orgasme nonpenetrative. Spectacolul se numeşte „Gitano” şi va fi la Sala Palatului, pe data de 15 martie 2015, organizat de Events.

Dacă nu aveţi încredere în norocul vostru, vă şoptesc un mic secret: Pre-sale: pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puțin cele VIP, au 10% reducere, și pot fi cumpărate la prețurile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei, în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, biletele costă 300, 250, 175 și 125 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 350 lei. Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziţionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Spectacolul, spune comunicatul de presă, e cea mai intimă creaţie coregrafică a lui Joaquín Cortés. Intimă nu în sensul ĂLA, micuţe perverse ce sunteţi. Ci în sensul de reîntoarcere la rădăcini gitane şi explorare a pasiunii primordiale. Mie, orice frază care reuneşte sintagmele „Joaquín Cortés” şi „pasiune primordială” îmi sună cât se poate de tentant.

Drept care, iubiţi prieteni, o invitaţie dublă se poate câştiga pe acest blog, răspunzând la întrebarea: cu ce regizor celebru de film a lucrat Joaquín Cortés?

Hint: goagăl.

Concurs închis. Câştigătorul se numeşte Bartok Piroska. 

32 de gânduri despre „Vamos a bailar! Câştigă o invitaţie dublă la Joaquín Cortés

Comentariile sunt închise.