„mai frumoasă”

Sunt multe lucruri grav idioate care îi definesc pe bărbaţii proşti (subliniez, pe cei proşti, nu pe cei inteligenţi) şi pe care ei, proşti fiind, le proiectează asupra femeilor.

Un astfel de lucru e faptul că un bărbat, oricât succes ar avea, dacă n-are o muiere trofeu lângă el pe post de proprietate personală, manifestă acute simptome de nefutere internă şi externă. Pornind de la aceasta, doi idioţi siniştri au scris un text la care nu dau link, despre cât de nefericite sunt femeile de carieră că n-au bărbat şi copii. nu dau link că e penibil şi nu vreau să-i mai trimit trafic. A râs de el şi bunica lui Zuckerberg ieri seară pe facebook.

O altă proiecţie absolut oribilă şi enervantă e când un pulete decide că lui îi trebuie o anumită femeie şi, mai mult ca sigur, n-are cum să nu fie reciproc, că el ştie mai bine. Subit, începe să facă pe megafamiliarul. Întâi îi sugerezi că nu e cazul. Apoi îl bagi în vagin matern şi-i spui să înceteze imediat. Apoi îi dai block. Iar el îi trimite mesaje private unei cunoştinţe, că mamă ce aridă e viaţa ta personală şi cum eziţi tu să te laşi iubită.
Băi, bovină sinistră. Nu ai cum să ştii cum e o viaţă privată din care tu ai fost expulzat cu boltă la orice încercare de a intra acolo. Şi „marş în pula mea, idiotule!” nu e ezitare, e refuz. Eu n-am ezitări. Am „da” ferm şi „nu” ferm.

Şi ultima proiecţie pe care pulifricii o ung peste noi este aceea a competitivităţii. Se ştie, cu cât un bărbat este mai oligofren, cu atât e mai încordat şi disperat să arate că are pula mai mare decât a ta. De aceea, pulifricii au impresia că şi noi, femeile, vrem musai să ne înscriem în concursuri de-astea inutile în care nu câştigă nimeni.
Exemplu: la orice poză cu două sau trei fete, se găsesc un număr oarecare de cocalari să comenteze: „X e mai frumoasă” „Ba Y e mai frumoasă!”

Băi, căcaţilor, băi. Una la mână, nu era un concurs. Dacă nu scria nicăieri în colţ Miss Pulădetigru, nu era un concurs. Două la mână, de câte ori îi spui lui X că e mai frumoasă, pe X o doare adânc în cur, dar Y o ia ca pe o jignire. Deci, unul dintre subiecţi rămâne la fel de indiferent, pe celălalt tocmai l-ai insultat. Şi 3: chiar dacă scria pe colţ Miss MLF 2014, ce te face să crezi că ai merita un loc în juriu?

3 gânduri despre „„mai frumoasă”

  1. Faptul că idioţii siniştri sunt penibili e mai puţin important, fiindcă în atmosfera din 2014 e foarte uşor să fii penibil chiar şi dacă nu eşti idiot sinistru. Sau prim-sinistru.

    Mai important e faptul că majoritatea femeilor de carieră vor face tot posibilul pentru a avea bărbat şi copii şi pentru a-i presa încet-încet (pe el în prima fază şi pe copii mai târziu) într-un mod de viaţă mai conservator şi restrictiv. Activitatea în această privinţă poate să înceapă cu mersul regulat la biserică şi să se încheie cu cocul şi fusta midi ale Elenei Ceauşescu.

    În timp ce femeile care nu ţin la carieră (vânzătoare, coafeze, şaormiste, secretare, video-chatiste, monici de-ale lui virinel etc) sunt mai destinse şi amuzante.

    Iar prima categorie se miră a Dracului de tare de ce a doua e tratată cu mai multă simpatie.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s