Răutatea zilei

Treceam eu pe lângă IOR, cu mintea la ale mele, când mă opreşte brusc un moş zbârcit şi storcit. Se ridică de pe banca de unde îşi supraveghea doi nepoţei şi-un câine, se holbează lung la mine, cască gura şi zice:
-Domnişoară!
-Da.
-Numai ochii albaştri vă lipsesc ca să fiţi femeia ideală.
Şi iar am văzut roşu în faţa ochilor.
-Păi să vedem. Dumneavoastră vă lipsesc numai ochii verzi, părul de o culoare (albul e ton, nu culoare), tenul întins, un corp fraged cu carnea tare, o pulă de 20 de centimetri, un cont gras la bancă şi disponibilitatea de a-mi dărui mie diamante şi plimbări la Milano din conţinutul lui. Dacă e să comparăm, stau mai bine.

A rămas no reply. Eu am tirat-o ca să nu asist la un infarct, ceva.

Băi, coaie. Băi, oameni buni. Încă o dată: înainte să frecaţi la icre femei care NU VĂ DATOREAZĂ NIMIC, în puii mei, şi nu au nici un motiv să dea doi bani pe idealurile voastre, UITAŢI-VĂ NAIBII ÎNTR-O AFURISITĂ DE OGLINDĂ. Vă rog din inimă.

Dacă mi-ar zice Brad Pitt ce-mi lipseşte ca să fiu femeia ideală, poate că aş scoate iPhone-ul şi aş lua meditativă notiţe. Dar Brad Pitt, ca orice bărbat frumos, e un domn.

32 de gânduri despre „Răutatea zilei

 1. Situaţia în care un bătrânel se leagă de o persoană tânără de gen feminin poate fi comparată cu aceea în care un fagot cântă o melodie excesiv de lirică. Efectul este, de multe ori, grotesc.

   • Cred ca stiu despre gen de tipi vorbesti. Din pacate, astfel de tipi sfarsesc cu naspete si boarfe tupeiste. Am vazut vreo 3 cazuri pana acum. Un astfel de caz mi-a ramas pe creier: el, misto, finut, timid, genul care „wouldn’t hurt a fly”, ea: urata cu spume…bai, dar cu spume, nu oricum. Si un tupeu de nesimtita care deja friza dementa. Plus, si-o tragea cu jumate din birou. Apoi se intorcea la finut, dadea din coada, isi tipa „iubirea” si gata. Zici paradoxal de timid…eu as zice patologic de timid. Degeaba e frumos daca e prost de bubuie (la capitolul inteligenta emotionala) si il face orice boarfa cu tupeu din cauza timiditatii.
    In lumea asta prost facuta…

 2. Nu crezi ca fiind atit de „rea de gura”, folosind la tot pasul: „fut”, „pula” si „coaie”, toate acestea te defeminizeaza? Poti sa futi tot ce misca – „cine misca, misca mort!” 🙂 – e strict treaba ta si a alora cu care te futi, dar in momentul in care o declari public si cu emfaza, devine si treaba altora; habar n-ai cati or sa inceapa sa se miste in preajma ta, doar, doar ii futi si pe ei!…
  :-)))

   • Feminizata n-oi fi, dar femeie bag de seama ca esti. Nu scrii neaparat numai cu vaginul, dar cu unele organe genitale – ovare, de exemplu – cred ca da. Oricat de „coaie” vrei sa te dai, nu poti face abstractie de sexul biologic, si – pe cale de consecinta – de cel psihologic, etc.
    Dar daca vrei, fa in continuare pe baietoiul, dar nu uita ca in chilotei tot fofoloanca ai! Sau preferi sa-i spui pizda?
    🙂

    • stimate stamate, asta e o prostie cât tine de mare şi ar fi chiar simpatic să nu insişti cu ea.

     deci, încă o dată.

     actul de a scrie implică strict creierii şi imaginaţia omului. NU organul lui sexual. prin urnare, actul de a scrie NU are absolut nici o legătură cu sexul biologic al autorului.

     dacă nu reuşeşti să asimilezi o idee atât de simplă, te rog mult să nu mai comentezi pe blogul meu.

     iar dacă revii a treia oară cu tâmpenia „cineva trebuie să scrie cum zic eu, doar pentru că are organe genitale feminine”, eşti banat.

 3. Sa inteleg Lorena ca-ti doresti sa fi intretinuta, de un barbat cu bani, cu cont gras ? Cum vine asta ? Nu esti tu smechera, pe propriile picioare ? Sau ai mancat si mananci in continuare cacat ? Sigur ca nu vei posta asta, evident, n-ai coaie suficiente si te pune in lumina proasta ca n-ai ce sa raspunzi.

  • sau pentru că mă plictisesc să-ţi răspund a opta oară că mă plictisesc heitărelile tale de doi bani? tristache, poţi schimba nume şi mail, te trădează ip-ul.

   ţi-am explicat deja, prostu’ pizdii, mai sus că nu făceam decât să umilesc verbal pe cineva care se băgase în seamă neinvitat. chiar n-am chef să o repet de câte ori te apucă cretinismul.

   DAR, presupunând că în mod real m-ar interesa tipii cu bani: care e problema ta? cu ce te priveşte chestia asta? la tine nu mă uit nu pentru că eşti fomist, ci pentru că eşti vizibil un bou. bou

   • şi să ştii că pot suna la Romtelecom să raportez că cineva mă hărţuieşte de la IP-ul ăsta. garantez că voi afla cine căcat eşti, dacă tu, un gunoi postac de pe 70000 de user names false, mă acuzi pe mine că n-am coaie. gâtu’ mă-tii de gunoi obraznic!

    Am uitat să precizez, că văd că insişti să comentezi în neştire, acum de pe alt IP. nu vei mai lătra pe acest blog. nu-ţi datorez nici o socoteală şi nici o atenţie dobitoceniilor tale. marş în căcat.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s