Despre porci şi boi

Am făcut grupul de Facebook „pule mici şi frustrate” pentru a exersa autoironia. Fiecăruia dintre noi cu sine. Şi graţia. Fiecăruia dintre noi cu ceilalţi.

Şi una dintre discuţiile cele mai profunde în superficialitatea lor grobiană a început când unul dintre utilizatori a enunţat maxima: „O femeie poate ierta un porc, dar niciodată un bou”.

Adâncă.

Aparent, ambele sunt insulte clasice îndreptate de gospodine obidite împotriva sexului masculin care nu face piaţa corect şi dă pe roşii mai mult decât costă.

În realitate, e o diferenţă subtilă de specie. Porcul e ăla care „merge la sigur”. Ăla care te anunţă că ţi-o va trage. Sau că nu ţi-o va trage. Sau că veţi avea copii. Sau că vă mutaţi mâine în Honolulu. Pe scurt, porcul ar merita tratat cu o greblă în testicule, în loc de răspuns, orice ar zice.

Boul e ăla la care te duci tu acasă, te dezbraci la chiloţi, îi dai o cremă şi-l rogi să-ţi facă un masaj. Iar el pune clopote tibetane şi face cu tine exerciţii de meditaţie. Apoi îşi aminteşte că are nişte vin bun. Apoi îşi aminteşte că are un coniac bun. Apoi îşi aminteşte că are nişte iarbă prima-ntâi. Apoi sari pe el şi-ţi spune că el nu poate face dragoste cu femei bete şi drogate, că nu-s capabile de consimţământ asumat.

Boul e simpatic. În cele din urmă, te îndrăgosteşti de modul în care nu se prinde de nimic.

Paradoxal e abia când un tip e în acelaşi timp bou, şi porc în modul de a fi bou. Sau porc, dar complet bou în modul de a fi porc.

13 gânduri despre „Despre porci şi boi

 1. We should make love not (in) groups. Poate autoironia e mai buna dupa…

  Cat despre boi si porci, uite dovada ca astrele m-au exclus din ambele categorii (ce ‘noroc’):

  Dupa Zodiacul European:
  – zodia Leu (decada 2)
  – ascendent in Sagetator

  Dupa Zodiacul Chinezesc:
  – zodia Caine (de Apa)
  – ascendent in Maimuta

  Dupa Zodiacul Indian: zodia Vanator
  Dupa Zodiacul Druidic: zodia Plop
  Dupa Zodiacul Floral: zodia Albastrea

  Dupa cum se vede – nici urma de boi sau porci. :))

  Un wanna be bou,
  Sferus

 2. Ajutam azi pe un sex buddy cu ceva legat de business. Terminam hartiile, pleaca omul in treaba lui, mai tarziu ii trimit un update cu stadiul lucrarii. Si-mi tranteste urmatorul mesaj: „great, now i just need to find somebody to suck my cock.”. Pai de ce n-ai zis nene? Ca ar fi fost rude and selfish. Acum daca mi-ai creat o dilema cu articolul asta, ajuta-ma te rog sa inteleg in ce categorie se incadreaza (ca parca e mai mult decat pasive-agressive English style) . Deci ce ar fi, bou cu tendinte porcine in stilul de a fi bou, sau viteversa?

 3. Boul e un taur castrat. Si e rumegator. Porcul e destept si are penisul in spirala. Si sa nu uitam diferenta dintre rama si porc: porcul rama, dar rama nu porc.

 4. Pingback: Bărbați cu pula mare | pederanger

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s