Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Cuban Fury

E vară, soarele ne învăluie şi ne topeşte ca pe îngheţate (ca s-o ard şi eu în stilul comentac-poet-ratat de Facebook) şi singurele activităţi care ne mai încântă cât de cât, pe lângă îngurgitatul de Mojito, sunt râsul şi salsa.

Şi nu mă refer la sosul ăla pe care ni-l ungem conştiincios pe nachos, pentru că eu sunt pe healthy lifestyle şi vreau să fac o petiţie pentru introducerea morcovilor raşi cu lămâie în meniurile cinematografelor de mall. 😈 Dar, până atunci, hai să facem un concurs.

Îţi place o fată? Cucereşte-o cu salsa! Mai exact, cucereşte-o Cucerind-o cu salsa. Şi mai exact, răspunde corect la o întrebare şi dă mail corect în comentarii, şi distribuitorul Roimage, random.org şi eu vă trimitem la premiera filmului Cuban Fury / Cucereşte-o cu salsa.

Delicioasă descrierea Wikipediei şi umorul involuntar al adnotărilor. Former teen salsa champion Bruce Garrett (Nick Frost) is now a sad-sack[clarification needed] engineer. Dar noua lui şefă e o gagică beton şi amoarea îi trezeşte ritmul tribal atavic din sânge. Drept care, o să asistăm la scene perverse de salsa cu graşi.

OK. Întrebarea:

Care e cel mai dement gest pe care l-ai făcut din dragoste? 

Concursul durează până pe 13 iulie, ora 21:00 seara.

 

 

12 gânduri despre „Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la Cuban Fury

  1. Cel mai dement gest care l-am facut din dragoste,a fst sa-i aduc iubitei mele din prepatatele pr carer le pregateam cand faceam stagiul militar,si eram la blocul alimentar.Preparatele respective erau pentru ofiteri,dar fiind o seara speciala,si avand si bautura data de ofiterul se companie,am uitat .Se sarbatorea Ziua Armatei,si am mincat si am baut mai mult.Spre seara,am avut permisie,si mi-am luat printre bucate,si din meniul ofiterilor.Va zic,ca atunci cand am venit din permosie,am fost convocati la raport cei de a blocul alimentar,si am facut cateva zile de arest

  2. am plecat cu el la mare si am scris pe nisip cat de mult il iubesc, dar mesajul a durat atat cat a durat si iubirea…..

  3. Am fugit de dragostea ei in Italia . Dupa 2 ani petrecuti departe de ea fara sa mai fi pastrat legatura cu ea am luat-o de nevasta!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s