Prostul şi cerceii

prostul

Un mod al românului de a fi prost cretin târlan împuşcabil şi muibil cu un picamăr e încercarea absolut penibilă de a subordona alt om unui iluzoriu set de reguli intitulat generic „ce crede ratatul că place bărbaţilor”.

Unu la mână, să vorbeşti cu un actor-scriitor şi să-l tratezi ca pe o pizdă proastă cu patru clase pe care o înveţi „cum să placă bărbaţilor” e o jignire crasă. Hai să nu fim Petronele, nu pretind nimănui like pe pagina de autor şi nu impun să mi se cumpere cartea, DECÂT DACĂ un lătrău de internet începe s-o înjure. Pentru că e incorect să înjuri ce nu cunoşti.

Dar din această disponibilitate a mea de a mă purta ca un om simplu şi normal, unii proşti înţeleg că m-au câştigat la belciuge. Ceea ce, din nou, e extrem de incorect. Te-ai duce pe wall la Andrei Pleşu să-l înveţi cum să placă femeilor? La cât eşti de prost, probabil că da.

Apoi, când cineva, fie el scriitor sau vidanjor, povesteşte o amintire vag dureroasă din viaţa lui, şi tu răspunzi cu o libidinoşenie lipsită de respect, n-ai de ce să te miri dacă vei fi considerat un gunoi de doi bani şi, pe viitor, vei vorbi singur.

Nu în ultimul rând: să plac, generic, bărbaţilor, n-a fost niciodată prioritatea mea. Din când în când, întâlnesc câte UN bărbat. Care-mi place. Şi mă interesează să-i plac ACELUI bărbat. Nu turmei generice de grohăitoare anonime care populează orice colţişor de internet.

 

15 gânduri despre „Prostul şi cerceii

  1. Pingback: O întrebare – un răspuns | Culcă-te, Gheorghe, culcă-te, Ioane!

  2. Chiar mă ntrebam de ce bărbaţii se întrec pe wallul tău în a şi arăta goliciunea minţii când tu nu organizezi concursuri de nuditate intelectuală, dimpotrivă. Explicaţia pare corectă: stilul tău de a te purta simplu şi normal plus tonele lor de frustrări.

  3. Barbatii care judeca o femeie dupa cercei sunt niste porci misogini libidinosi. Eu ma uit doar la sfarcurile unei femei, eventual putin la ochi si apoi imi dau seama in doar cateva secunde daca femeia respectiva este un exemplar remarcabil care merita curtat si incalecat.

  4. Ba ti-am ascultat sfatul si am fost, m-am uitat pe acolo, pare interesant asa dar parca nu am aceeasi satisfactie intelectuala pe care mi-o produce interactiunea cu siteul asta. Din ce-am vazut acolo 90% din gemete sunt mimate iar mi-e imi plac femeile sincere.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s