Faceţi cât mai mult bine!

De câte ori un tânăr sau o tânără vă cere ajutorul, şi nu vă e imposibil să-l oferiţi, daţi-i o şansă. Şi nu i-o daţi cu aroganţă şi cu nasul pe sus; chiar mergeţi pe mâna lui. Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri. Dar există superşansa să descoperiţi un om foarte, foarte talentat, pe care vi l-a scos Dumnezeu în cale să vă arate că lumea e un loc frumos şi bogat.

Puneţi-vă la dispoziţia oamenilor tineri cu toată încrederea. Şi veţi vedea: sunt ocazii când cel căruia i s-a făcut adevărata favoare în respectiva combinaţie nu e tânărul genial. Ci chiar voi.

4 gânduri despre „Faceţi cât mai mult bine!

 1. Conita mea, sa va dea domnul Bodisatva sanatate!
  Apropo de facerea de bine, stiti, desigur, ca esenta ei e facerea de mama. Insallah!

 2. E simplu cu binele, usor, fluid.
  „Dacă e un drum greşit, veţi observa la timp şi vă veţi opri.” Eh, acolo-i provocarea, ca de te opresti, n-ai facut nimic

 3. Sunt trei variante, ori il ajuti, ori iti e indiferent, ori ii pui piedica. Majoritatea suntem indiferenti, si majoritatii nu i se cere ajutorul.

  Iar daca ajungi sa ceri ajutorul unui om, o faci ori din interes, ori din admiratie.

 4. Buna ziua,
  Dorim sa aducem in atentia d-voastra prima platforma de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense din partea magainelor online -www.salveazaoinima.ro Prin acest mesaj venim cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner sau link pe blogul d-voastra pentru a ne fi mai usor sa promovam acest proiect.Suntem siguri ca numai impreuna putem face lucruri frumoase.
  Asteptam cu interes raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com sau ma puteti contacta la nr de tel.0752.753.540-Placinta Vlad-Presedinte Asociatia “Salveaza o inima”
  Va multumesc din inima!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s