Da, mă, femeile-s curve. Acum putem depăşi subiectul?

Am un prieten care, zilnic sau aproape, îşi umple profilul de facebook ba cu poze cu grase, ba cu ţărănci slinoase, ba cu păpuşi de silicon şi, perpetuu, se vaietă că vede femei la braţ cu urâţi bogaţi.

E wallul lui. Dar redundanţa oboseşte. De aceea vreau să supun gândirii populaţiei masculine următorul aspect.

Eu înţeleg, filmele şi cărţile vă învaţă că sunteţi supereroi. Şi supereroi fiind, dacă puneţi ochii pe o femeie, ea VI SE CUVINE. Nu contează ce simte în privinţa voastră, la un moment dat se va trezi la realitatea faptului că vă aparţine, şi se va supune cu umilinţă îndatoririlor de sugătoare la penisul vostru / menajeră gratuită / altele nespecificate în contract.

Şi atunci, toate femeile care păcătuiesc prin a fi
a) grase
b) urâte
c) direct interesate de cea mai bună ofertă
d) neinteresate de impresia voastră despre cum ar trebui să fie ele
merită eradicate şi supuse umilirii publice.

Băi, băieţi! Am tot zis-o şi o repet: nimeni nu vă datorează nimic în viaţă. Aşa cum voi părăsiţi când apare ceva mai fresh la orizont, părăseşte şi ea când apare ceva mai interesant (după criteriile ei) la orizont. E o iluzie că oamenii îşi aparţin unii altora. Atât bărbaţi, cât şi femei, toţi vânăm cea mai bună ofertă.

„Sunt în relaţie cu una, dar ea îmi arată c-o plictisesc şi vorbeşte cu trei-patru în afară de mine!”, mi se plângea zilele trecute un tânăr trist şi vag defect gramatical pe wallul altei prietene. Păi băiete, regret să te informez, dar nu eşti în relaţie cu acea una. A decis că oferta ta nu e cea mai bună şi a marşat la altele. E ce faci şi tu, când apare bunăciunea n+1, pentru care uiţi s-o mai suni pe bunăciunea n.

Nu în ultimul rând: nici unul dintre noi nu e în măsură să dea verdicte legate de criteriile lui A sau cele ale lui B. Oricum, A sau B nu-şi vor schimba criteriile de gura noastră. Nu-l văd pe Gigel convins să iasă cu o urâtă, dacă dau eu status pe Facebook că sufletul contează, aşa cum n-o văd pe Pryntzesik Tah ieşind cu un sărac, pentru că postezi tu că sufletul contează.

Bombănelile sugerează cel mult oftica noastră legată de faptul că n-avem cu ce să le satisfacem. (Eu, una, n-am întâlnit niciodată, de exemplu, un bărbat cu bani care să înjure materialismul femeilor. On the contrary, they’re glad to oblige.) Şi tocmai de aceea: în loc să lătrăm că femeile pe care le-am agăţa (alea mişto) sunt curve, iar bărbaţii pe care i-am agăţa (inseraţi criteriu) sunt „bagabonţi”, nu mai bine ne evaluăm realist oferta şi stăm liniştiţi în banca noastră?

11 gânduri despre „Da, mă, femeile-s curve. Acum putem depăşi subiectul?

    • amice, eu cred că ai febră şi delirezi. tu eşti singurul primitor în această ecuaţie. primeşti texte comice gratuite, la care beleşti zilnic dantura.

     eu nu am ce să las. persoana şi comentariile tale sunt profund neinteresante. prilej cu care te rog frumos, mai găseşte ceva util de făcut pe ziua de azi, altceva decât să mă pisălogeşti cu acest dialog. ai de oferit nimic, deci nu există o negociere.

     o zi bună şi ţie. (în caz că nu le ai cu subtilităţile – şi nu le ai!), a se citi „mai taci naibii.”

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s