Despre artă şi pula lui Bendeac

Sunt zile în care postez articole documentate, muncite, ample, chestii la care mi-am tocit creierii şi tastatura lucrând. Pe acelea nu le citesc decât foarte puţini. Au 25 de like-uri de la cunoscători şi cam atât. 

Şi sunt zile când Bendeac îşi arată pula, Chirilă îşi arată pectoralii de supererou al foametei, etc. Şi nu mă pot abţine, scriu un text la mişto. Şi la traffic whoring, desigur. Pentru că alea-s textele care fac sute de like-uri şi mii de views. 

Şi la alea se găsesc să vină toţi cretinii cărora le curg bale din gură, toţi căcaţii cu moţ şi toţi rataţii siniştri să latre: „Haules, baules, ce te-ai tabloidizat!” 

Nu, boule, eu sunt OK. Un om cu zile serioase şi zile în care râde de pula lui Bendeac. Tu însă eşti un ratat care nu se interesează DECÂT de pula lui Bendeac. Dar nici măcar nu recunoşti: „”Caut pula lui Bendeac pe net şi pe unde o găsesc, casc şi eu gura.” Ci începi să urli la mine că de ce scriu EU doar despre pula lui Bendeac. 

Problema genului ăstuia de ratat e ipocrizia. Intelectul lui e exact de dimensiunea pulii lui Bendeac, de aceea fraternizează cu ea. Împreună formează ţara piticilor. Dar în loc să zică: „mulţumesc mult pentru incursiunea în subiectul meu preferat, pula lui Bendeac”, ratatul înjură. Să pară că de fapt el nu asta consumă. 

Dacă nu voiam să menţin nivelul de trafic necesar publicităţii, pula lui Bendeac ar fi fost exact ultimul lucru din univers de care să-mi pese. Dar scriu despre pula lui Bendeac pentru că mii de rataţi o înghit pe nemestecate. Bendeac, mai arată-ne pula o dată. Te implorăm! 

7 gânduri despre „Despre artă şi pula lui Bendeac

  1. bendeac a zis ca te-a avut candva….
    figura de stil sau nu, cand o vedeai inaintea ochilor, cum reactionai; ca cum il terfelesti, ii faci si reclama, pari a te oftica ? Ia zi, merita sa-l incerc si eu ? 😉

  2. Buna, problema e reala. Reclam doar faptul ca Bendeac nu are pula, ci put(z)a – s-a vazut in conflictul cu A3.
    Ipocrizia consumatorului de media este greu de cuantificat. In urma cu cativa ani, un ziar local era chiar interesat de portretul publicurilor (si nu a marelui public, entitate abstracta). A angajat (ziarul) un sociolog care, dupa primul sondaj, era bulversat. Frate, spunea el, toata lumea afirma ca ar vrea cultura in ziar. Apoi si-a dat seama ca a fost o eroare de metodologie. I-a intrebat pe oameni ce ar vrea sa citeasca, nu ce citesc.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s