Dieta cu pule. SLĂBEŞTI 20 DE KILOGRAME într-O săptămână

(Inspirată de aici, de la presa quality. Şi nu, Teleşpane, pluralul corect nu e „puli”, e „pule”. Herg Benet şi Ion Creangă were right all along.)

Se ştie, nu-i aşa, că femeia vrea să fie o nimfă zveltă şi sculptată numai din idealuri transparente şi translucide, dar, dacă se poate, să nu facă nimic obositor pentru asta. De aceea, ilustra nutriţionistă Sylfetta Flămându-Duvăz a venit cu un meniu care să nu încarce organismul, dar nici să nu-l descarce, şi totodată, să fie plin de vitamine, minerale şi oligoelemente. Vă urăm poftă bună!

MENIU ZILNIC

Dimineaţa 

Trei pule cu mărar proaspăt şi cafea neîndulcită

Gustarea de la ora zece

Împarte pula de la ora zece cu prietena ta! Vei împarte automat şi numărul de calorii! Împărţitul e un lucru frumos. Te face mai generoasă şi mai altruistă.

Prânz 

Ciorbă de puluţă cu multe legume proaspete. Prospătura face bine la tonus.

Felul doi: Pulă pe grătar cu salată de crudităţi.

Desert: Pula split, cu frişcă dietetică.

Seara

Pula raw şi un iaurt natural.

Şi nu uitaţi: Pentru o viaţă sănătoasă, mâncaţi minim trei mese pe zi. Dar să fie de lemn natur, nu de la Ikea.

 

21 de gânduri despre „Dieta cu pule. SLĂBEŞTI 20 DE KILOGRAME într-O săptămână

  • Prietene, hai să facem un deal. Postul ăsta parodic nu era o invitaţie să dai drumul la robinetul de ficţiuni onaniste. Las-o mai uşor. E evident că, după ce torni tu şapte comentarii scabroase, nu-i mai arde nimănui să glumească. Un pic de adecvare, por favor!

 1. Este o dieta frantzuzeasca care recomanda inlocuirea din dieta a claponului cu un poulet vesel si fraged langa o gaina batrana. La sfarsitul curei nu uitati o pola in cor sa nu va cada chilotzii ca de se schimba si centrul de greutate

 2. autoironia este numai pentru inteligenti, imi place cum scrii, continua, poate scoti pe piata o carte de neîmbucate, ca vezi si tu pe criza asta, ar avea tot omul, fara cheltuiala, barbat sau femeie ce baga prin introducere in gura. mai vorbim,ca de aia are omul gura,te puppppppppp!
  (varianta corectata, nu vad bine fara ochelari)

 3. Si i-auzi cel mai nou sistem turbat pe 2014. Io si cu Leo from Kuveit. I-auzi- Hai lelele, hai lelele- LELE! , hai lelele, hai lelele- LELE! Hai lelele, hai lelele – LELE! Hai lelele,hai lelele- LELE! Si-ncepe nebunia lu Leo, i-auzi- Hai leiTE, hai leiTE, hai leiTE, HAI LEITE,HAI LEITE! SOLOOO! Taraaaa…..tan tan taraaa… Dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa, MERGEEEEEEEEEE! Dudududa,dudududa,dudududa,dudududa,dudududa dudududa,dudududa,rananana,rananana,rananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana,nananana

 4. N-am prea înțeles sensul verbului „a împarte”. Sau e o regulă nouă de formare a timpului viitor, folosită numai de scriitorii vulvari? Pardon, vulgari.

  • problema mai gravă e că n-ai înţeles intenţia şi spiritul textului. că învăţătoarea a reuşit să te înveţe să citeşti doar până la „ana are mere”, dar de acolo, pauză.

   şi problema şi mai gravă e că proştii ca tine au internet şi semnalizează.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s