Conjuraţia urâtelor

Azi, după ce am reuşit să ies din coma indusă de tequila de noaptea trecută, m-am adunat la un loc cât să-i fac un interviu de trei ore lui Nae Caranfil. 

Imagine

 

Desigur, mi-a ieşit unul dintre interviurile „alea bune”. Şi unul dintre subiectele de care am râs împreună, înainte de a porni reportofonul, e falsa împărţeală a filmelor / cărţilor / you-name-it, în „comerciale” şi „de autor”. Adică alea fermecătoare, simpatice şi sexy sunt comerciale, în timp ce chestiile grele, posace, greu de digerat, penetrate de un par interminabil în ampula rectală, sunt „de autor”. 

Şi am stabilit de comun acord că sună a conjuraţia urâtelor. Ştiţi urâtele care, incapabile de farmec, haz şi plimbat naţiunea cu zăhărelul, le bârfesc pe frumoase că-s curve. Când, în realitate, urâtele ar da orice să fie şi ele curve şi să se bucure de avantajele curvăsăriei, numai că nu au cu ce. Şi atunci, îşi fac titlu de glorie din plasa de păianjeni din dreptul vaginului. 

Dragi urâte şi dragi autori indigeşti, vă pupăm din mers. Tabu de februarie va fi în zodia graţiei. 

3 gânduri despre „Conjuraţia urâtelor

  1. poi da. Poti sa il pui la interviuri de aur. Este un om de valoare si este o onoare pentru cel care reuseste sa vb cu el.
    Pentru conjuratia uratelor am o oferta generoasa. Am cateva ha. agricole si angajez sperietori la bostanarie. Platesc bine si bonus le las fara paianjeni la scorbura. Am nevoie si de alea fermecătoare, simpatice şi sexy pentru secretariat la coverga

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s