Pisălogeală, tu, dureros de naşpa

Doamne Dumnezeule, dă să am câte un leu de fiecare imbecil care se bagă în seamă şi, deşi îi spun că nu vreau / pot / am timp / chef să lungesc discuţia la infinit, ia ca pe o dovadă de masculinitate faptul că îmi ignoră nevoia de lăsare în pace şi continuă să mă agaseze cu dume de căcat. 

Băi, inepţilor, a prelungi forţat o interacţiune dincolo de punctul în care ambele părţi o găsesc dezirabilă nu e masculinitate, ci strict dovada unei prostii sinistre, din categoria „nu te reproduce, mai bine sinucide-te azi!” Vite scârbos de retardate, când un om are chef de voi, SE VEDE. SE VEDE DIN ATITUDINE ŞI CONVERSAŢIE. Şi unicul mod de a-i menţine pe alţii interesaţi în voi, vite inepte şi sinistru de proaste, e să-i lăsaţi în pace când n-au chef de voi. Cât de cretin să fii să ai impresia că a agasa la infinit e dovadă de inteligenţă? 

Şi vă întrebaţi de ce nu se uită nici o muiere la voi. Păi uite de ce, boi odioşi. Că le stresaţi până când vor să vă dea foc. Că sunteţi nişte proşti monotoni, monocorzi, plaţi, tâmpi şi retarzi. 

„Dar şi tu eşti dură!” Sunt dură cu oamenii prea proşti să merite orice formă de respect. În relaţiile mele interumane, nimeni nu se poate plânge că-l înghesui până îi iau aerul. Că, până la urmă, să laşi omul în pace când îţi spune că n-are chef de pisălogeala ta e un semn de inteligenţă. Să laşi loc omului să respire e un semn de inteligenţă. Să-l fuţi la cap când n-are chef să fie futut la cap e un semn de prostie atroce. 

Când îi spui cuiva că îl rogi frumos să te lase în pace, iar ăla îţi vine cu inepţia bovină „Nu cedez aşa uşor”, e ca şi cum ţi-ar spune „Sunt un retardat pisălog. Un bou incapabil de cea mai elementară formă de interacţiune normală. Merit să mor într-o formă greu de reconstituit”.

 

6 gânduri despre „Pisălogeală, tu, dureros de naşpa

 1. Stimate d-le administrator ,

  In cateva cuvinte doresc sa va prezint ce inseamna colaborarea cu noi ca magazin online in scop caritabil.Magazinul online http://www.salveazaoinima.ro/este singurul din Romania in scop caritabil cu produse pentru copii.Ne dorim ca prin acest magazin sa ridicam Asezamantul Social-educational”Sfantul Efrem cel Nou” din Localitatea Oneaga Judetul Botosani.In cadrul acestui proiect s-a alaturat:Chicco Romania, Mesterel,Mac mac Kids,Bertoni,X-Lander,First Smile ,Tulip art,Decorativ art etc

  Detalii despre Asociatia Salveaza o inima le gasiti pe adresa:http://salveazaoinima.wordpress.com/

  In ce consta aceasta colaborare:
  -schimb de banere/logo
  -link-ul site-ului nostrum pe pagina d-voastra in lista de blogroll
  -articol despre magazinul caritabil
  Unul cele trei propuneri cu d-voastre ne-ar fi de mare ajutor!
  Asteptam un raspuns din partea d-voastra pe adresa noastra de e-mail:salveazaoinima@gmail.com

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s