Cum e cu ruptul hainelor

Zilele trecute, pe Facebook se sharuia intens un viral cu care doamnele erau toate de acord, spre deosebire de domni care aveau remarci de genul “Aşa păţeşti când eşti prea pasional”. Viralul e acesta, şi dacă vă e lene să daţi click pe link, vi-l rezum eu: doi se sărută şi se frământă intens pe cale manuală, până în punctul în care el îi rupe rochiţa – iar în clipa aia, femeia se transformă în Terminator 3 şi-l bate pe ratat de-i sună apa-n cap, îl bagă-n groapă şi-i cântă “Veşnica lui pomenire”.

Nu, domnilor, nu e vorba de pasiune, nici de alinierea zodiilor, nici de direcţia de bătaie a vântului. E vorba de HAINE.

Ca să fac o comparaţie cu ceva de care vă pasă: imaginaţi-vă că o sărutaţi pasional pe una care geme extatic şi, exact în pragul intromisiunii, se ridică, urinează pe gadgetul vostru preferat, apoi continuă să se frece de voi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Sau se ridică, vă varsă cele cinci boxuri de bere din frigider, apoi continuă mozolul. E, cum ar spune deontologul nostru de pe copertă, Bianca Drăguşanu, “lezare adusă onoarei şi demnităţii persoanei”.

Continuare.

2 gânduri despre „Cum e cu ruptul hainelor

  1. Now way to go cu Țoala Noastră!
    Dacă un el oarecare mi-ar distruge un lucru pe care-mi place să-l port, m-aș răzbuna distrugându-i caroseria mașinii. Dacă ar fi la mine acasă, i-aș arunca hainele pe geam. Cel cu care sunt (sau cei cu care am fost) într-o relație n-ar fi făcut așa ceva din varii motive. Actualul pentru că pur și simplu știe cât cheltui pe haine și-mi zice mereu că ok, dar să fac bine să le port, lol.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s