Disclaimer

Luni, pe 24, am Povestiri din Miserupia. La Teatrul Tabu aka Legere Live – subsol, Piaţa Rosetti, 5, în beciul Hotelului Banatul.Ora 20.00.

Ăsta e afişul definitiv.

Nu credeam că o să ajung să cer asta, dar am o rugăminte. Am construit un moment de intro, cu o tanti mega ciufută (eu) care vinde bilete. Ştiţi tanti mega ciufute care vând bilete, ca alea de la Studio sau alea de la Sala Palatului? Bun. Identificaţi modelul cultural, acceptaţi convenţia şi nu intraţi în vorbă cu mine la modul „Ce-ai, Lorena, eşti supărată?”. Posibil, când o să-l joc la Cisnădioara, la Urlaţi şi la Sfântu Gheorghe, unde nu mă ştie nimeni, lumea va identifica ideea de tanti ciufută şi gata. Mai ales că ulterior se şi lămureşte de ce e ciufută tanti.

Dar nici nu veniţi cu un arţag mai mare decât al meu, cum a făcut un bou în prima seară, să lungim inutil începutul într-o ceartă de cocalari. Nu de alta, dar dacă mă obligaţi să iau foarte în serios rolul de tanti ciufută, pot să vă ard două palme, să vă arunc banii-n nas şi să vă dau afară – nu vreau asta. Nu mă interesează să explorez în profunzime personajul „tanti cea ciufută”, de faţă cu publicul meu – dar dacă mă veţi forţa, nu-mi prea daţi de ales. Luaţi-o ca pe o convenţie de joc şi intraţi în ea. Că dacă vă zbor pe uşă de la început, rataţi exact părţile frumoase de mai târziu.

Cam ca în viaţă. 🙂

3 gânduri despre „Disclaimer

  1. Uneor sunt atat de politicoasa si draguta, incat pana si genul de tanti ciufute se poarta frumos, le induc asta pur si simplu…pentru ca sunt o doamna…

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s