Scrie Despre Alţii

Pentru că de-abia eliberându-te de tine poţi descoperi noutăţi.

Argumentul mai pe larg, aici.

5 gânduri despre „Scrie Despre Alţii

 1. Ma gandesc ca poate ar trebui sa abordezi si subiecte fierbinti ca recentele dispute pe proiectul de Constitutie -mai precis ref. ingradirea drepturilor persoanelor LGBT la casatorie.
  O perspectiva credibila si argumentata academic ref. „de ce sunt si ei oameni ca majoritatea” (nu cetateni de categoria a II a) gasesti aici:

  http://www.apa.org/pi/lgbt/resources/
  http://www.psychiatry.org/lgbt-sexual-orientation
  http://www.aaanet.org/issues/policy-advocacy/Statement-on-Marriage-and-the-Family.cfm
  http://www.asanet.org/press/asa_files_amicus_brief_in_same-sex_marriage_cases.cfm

  Poate chiar postezi aceste linkuri la finalul unui articol, sa fie vizibile tuturor abonatilor blogului.
  Avem multe de invatat de acolo (poate si prin media se mai desteapta cineva sa scrie articole inspirate din informatiile de mai sus) Eu le-am gasit pe un blog romanesc de psihologie si m-au surprins oarecum prin coerenta si detaliu.

  • Şi poate nu-mi face nimeni program de content pe blog. Sau poate dacă insistă s-o facă, poate afişez şi eu un cont bancar în sidebar cu „Poate donaţi aici!” şi poate lucrăm pe comandă, ca croitorii.

   • Tu faci ce vrei cu blogul tau dar sugestia de mai sus (facuta probabil cu buna intentie) poate ca nu este (total) nepotrivita avand in vedere interesul tau (literar) ref LGBT. Desigur, poti sa continui sa injuri diverse persoane si sa comentezi filme ce par sa-ti provoaca voma. Insa poate trupa aceea de Veverite (*ori ce-or mai fi) ar aprecia si o sustinere reala a cauzei LGBT … online, ca nu-ti cere nimeni bani sau sa-ti dai foc in fata parlamentului! Nu poti nega importanta temei, oricum! Ca nu te intereseaza, asta e altceva!

    • băi, pretenaş,

     băi, tristule,

     tu eşti unul dintre cetăţenii ăia retardaţi care-şi fut nevasta doar între 10 şi 12 seara, sunt buni doar de sărbători, şi susţin cauza gay doar între datele de X şi Y ca să fie în rând cu lumea.

     Pe mine nu mă interesează să fiu în rând cu lumea. Nu mă înveţi tu pe mine să susţin cauza gay, că e ca şi cum l-ai învăţa pe tac-tu să facă copii. Dar nu vreau s-o fac la data la care ziceţi voi, pentru că o fac oricând altcândva. Iar dacă zici că citeşti blogul ăsta şi tot tu mă înveţi pe mine să susţin cauza gay, eşti prea prost să-l citeşti şi-ţi recomand hieroglifele pe care le formează flocii de pe pizda mă-tii.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s