De ce să-ţi bagi pula-n oameni dacă încep să se comporte ca nişte cretini

Dacă eşti genul nesimţit, care se comportă oricum ca animala şi crede că i-a câştigat pe ceilalţi la belciuge, felicitări şi totodată la revedere, textul ăsta nu e pentru tine. Dacă eşti genul fraier, care investeşte infinit în alţii, chiar când ăia acordă întregului univers o importanţă mai mare decât lor, bagă o geană încoace.

Oamenii sunt ca porcii. Râmă până unde se poate. Dacă tu îi laşi să se ducă până în pânzele albe, guess what? o vor face. Probabil că nici bărbaţii ăia din tabloide care-şi bat nevestele n-au început direct prin a le sparge capul cu toporul. Întâi au dat şi ei cu ceva mai uşor. O cărămidă, de exemplu.

Săracele femei. Cu ce au contribuit ele la starea prezentă a lucrurilor? Cu faptul că AU STAT. Nimeni nu te bate a doua oară dacă nu mai eşti acolo.

Poveştile despre iubirea şi prietenia necondiţionată ţin doar pe terenul propriu.

Adică, realmente nu e ok să-ţi condiţionezi fiul să facă medicina, deşi o urăşte, să-ţi condiţionezi prietenii să nu se vadă cu oameni – lucruri care-i privesc pe ei. DAR AI TOT DREPTUL DIN LUME SĂ CONDIŢIONEZI PE ORICINE ÎN PRIVINŢA LUCRURILOR CARE TE PRIVESC PE TINE. Nu ai chef să accepţi anumite lucruri? Nu le accepta. Dacă omul nu înţelege de vorbă bună că nu accepţi să scuipe în ceaşca ta de cafea, încearcă vorba rea, inversatul ceştilor de cafea şi, în ultimă instanţă, marşînmorţiimătii.

De asemenea, cere ce consideri că e dreptul tău. Aici, pot apărea diferenţe de percepţie asupra drepturilor. Dar tot e mai ok să constaţi dacă diferenţele sunt ireconciliabile şi să rupi o chestie care funcţionează greşit, decât să stai într-o aparentă conexiune în care fiecare dintre părţi, de cum bea două votci peste normă, o înjură cu năduf pe cealaltă.

Ajustează distanţele faţă de oameni în funcţie de ceea ce fac.

Ăsta e modul infailibil de a da peste nas genului de om care are impresia că şi-a găsit prostul. Pentru că foarte mulţi oameni sunt ca taică-miu: „De ce să mai fugi după accelerat, dacă l-ai prins?” Important e să faci omul să înţeleagă că nu ajunge să prindă acceleratul; mai trebuie să şi stea în el. Nimic nu modelează caracterul uman mai frumos decât ideea că acceleratul poate să îl lase în staţia imediat următoare, dacă nu-şi măsoară cuvintele şi atitudinea.

41 de gânduri despre „De ce să-ţi bagi pula-n oameni dacă încep să se comporte ca nişte cretini

  • Ştiu că de obicei de astea îmi bat eu pula cel mai grav. Diferenţa e că, aici, tu vii să citeşti – şi o faci opţional. Le iei în măsura în care te interesează. Pe când, dacă vine câte un prost să latre la mine, mi le bagă pe gât fie că e cazul, fie că nu.

 1. Exista oameni carora le-ar prinde bine sa-si tatueze sfaturile astea in frunte. Simple si de efect dar complicat de pus in aplicare daca esti bou si inghiti cum altfel decat ca boul: galeti de muie.

 2. mda, citat vis a vis de mine de la cea mai buna prietena: ” cand o sa poti zice tu Nu, cand o sa ai tu Nu in vocabular, pliz, mie sa mi dai prima telefon”. Inca nu pot sa mi bag psiusilsia :d si nici nu cred sa apuc ziua :)).
  Sarmana oricum!

 3. Posturile pe care le faci ma ingrijoreaza. Te-ai indepartat cam mult de Iisus. Sunt multe dovezi ca iadul exista si ar fi pacat sa ajungi acolo. Incearca sa nu mai injuri si poate mergi si la un preot sa te spovedesti. Daca-i ceri iertare lui Dumnezeu iti va ierta pacatele. Eu vreau toti oamenii sa ajunga in rai dar din pacate sunt si multe dovezi ca unii sunt in iad din cauza pacatelor pe care le-au facut.

  De ex. o clarvazatoare l-a vazut pe Michael Jackson cum se chinuie in iad. http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1819194/pg1
  „It wasn’t easy to see how this man was being tormented and how he would scream….While approaching that place of flames, I noticed many demons in a circle, and within that circle there was somebody being tormented. He extended his burning hands and was yelling, „Help! Help!” I could understand the language he was speaking.
  I wanted to help him so badly, and I could see how the demons would raise him up and force him to dance and sing as he did on Earth. The demons mocked him and threw him into the flames. They would pick him up and whip him. He screamed in terrible pain. Oh, how horribly he was being tormented.”

  Alta clarvazatoare i-a vazut in iad si pe cei care fumeaza sau au facut sex inainte de casatorie si nu le-a parut rau. Si near death experiences e o alta dovada ca Iisus exista, dar si ca iadul exista. Se pare ca si profetul Mahomed tot in iad e. Uita-te la clipul asta. http://www.youtube.com/watch?v=EHr8-TjFJog

  • Nu pot să cred că există un om care nu se semnează Vasile, Gheorghe sau Mircea, ci creştin ortodox. Pe bune?? Asta e tot ce eşti?

   Iar clarvăzătoarea cu Michael, îţi zic după ce descrie ea acolo, era drogată. Două pătrăţele de LSD şi poţi şi tu să ai viziunile ei, ba chiar şi mai şi.

  • un cetățean scandalizat jos corupția din fruntea statului și masoneria internațională pe a spus:

   Ba nu-i adevărat, profetul Mohammed și eu știu din surse sigure că e în iad, și încă de mult timp, sînt indicii cum că a devenit între timp șef de grup de cazane sau ceva între timp. Vă rog să nu mai ridiculizați omini credincioși, rog seriozitate.

  • Lori hani e în rai atunci când atrage atenţia – aşa cum o atrage – şi vede că o ascultă cineva. 😀 Aşa că argumentul dumitale este invalid. 😀

  • Publicul: Gagarin, acolo, în cosmos, l-ai văzut pe Dumnezeu?
   Gagarin: Da.
   Publicul: Şi ce ţi-a spus?
   Gagarin: Să vă spun că Dumnezeu nu există.

 4. M-ai uns la inima cu articolul asta. Eram in depresie de vreo cateva zile si nu-mi gaseam pacea. Esti cel mai bun medicament, se pare. Multam, Lorena. Te pup si spor la scris.

 5. Lorena, iubirea-i iubire, ca să vin eu cu o măreață concluzie, și necondiționarea ei n-are nimic de a face cu exteriorul. Într-adevăr, nu cred că iubești vreodată ”pentru că”, dar alegi să ai o relație ”pentru că”, și nu poți avea o relație fără anumite repere.

  Cât despre broscoii excitați la bibilică, plini de impresii cel puțin de tauri comunali, dacă nu de armăsari pur-sânge, ei există, într-o anumită măsură, doar în condițiile în care le dăm noi spațiu să respire prin preajma noastră. Altfel, nu-s decât niște biete paiațe fluturându-și jegul.
  Oricine face parte din universul nostru personal în măsura în care i se permite.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s