I’m Going Slightly Gay

Pe 17 mai, e ziua internaţională anti-homofobie. Şi cum în ultima vreme tot ce e anti câte un „ism” e şi cu mine – lucru care mă gâdilă în mod plăcut la orgoliu – un teatru tânăr, tiz cu revista la care cu onor am scris un an şi jumătate, dar fără nici o legătură juridico-legală cu ea, colegi de nume pur şi simplu ca James Brown şi Dan Brown, sau ca Emilia Popescu şi Cristian Tudor Popescu,  îmi organizează o lectură.

Foto: Florentin Tufă. Florentin Bush pentru prieteni. Toate detaliile pe care le doriţi sunt în prezentul afiş. Deţinătorii de carte primesc autografe şi dreptul de a-şi spune părerea despre carte gratuit. Restul, 10 lei invectiva. :))

Acelaşi teatru mă va debuta ca dramaturg pe 5 iunie. Spectacolul care va marca debutul meu ca dramaturg prezent pe afiş – că domnul Răzvan Mazilu n-a catadicsit în 2011 să treacă pe afiş autorul textelor care i-au adus un trilion de aplauze – s-a pomenit indus în Gayfest pe principiul: „Ah, dacă e Lorena Lupu, sigur are elemente gay!” „Nu, n-are.” „Cum Dumnezeu? Un text scris de tine FĂRĂ elemente gay?” „Da. Un text virgin ca nara de buburuză.”

„Pfff. Nu contează. Important e că tu eşti un gay icon”.

Deci, staţi cu ochii beliţi pe blog. Pe 5 iunie avem ceva nou şi proaspăt. Iar Ileana Lucaciu nu va fi invitată. Să-şi cumpere bilet. Dacă tot mă va înjura, măcar să o facă pe banii ei.

8 gânduri despre „I’m Going Slightly Gay

  1. Da’ de ce eşti aşa sigură că nara de buburuză e virgină?! 😀 Pentru că poate fi posibil ca buburuzele să nu aibă nări virgine… 😀 Nu poţi şti la ce se uită în timpul liber! 😀
    P. S.: Da, în general, ai dreptate! 🙂

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s