Înţelepciunea de vineri

Eu cuiva, în mesaje pe Facebook:

–-

Lorena Lupu: Publicitatea din România minte mult şi prost. De aceea, e bine să fii sincer, să spui pe bune ce ai de oferit, să nu oftici omul pe urmă că pe gard scria Pula şi înăuntru era depozit de lemne.
Aşa, ai şanse să te caute chiar ăia care vor depozit de lemne.

–-

Recitind, am zis „mamă, uneori chiar surprind esenţa fenomenelor”. Ia hai să şeruiesc cu cititorii această mostră de mental brilliance.

12 gânduri despre „Înţelepciunea de vineri

 1. Hi! Reclama romaneasca este profunda si trebuie tradusa. Am vazut si io ca pe gard scria .ula dar tradus inseamna ,,au fost odata lemne,, acum este o .ula bleaga care scuipa seminte si citeste ,,pagina 5,,

 2. Problema-i când înăuntru pula depozit de lemne. 🙂 Că da, când cei care vând lemne scriu mobilă pe gard, de acord. Dar când sărmanii oameni n-au nici mobilă, nici lemne înăuntru, nici nimic, e gol depozitul? Trebuie să scrie ceva, nimicul nu se vinde. 🙂

  • Nimic si nimicul se vinde mai bine si are pret mare. In top 500 toti milionarii au vandut nimic la pret mare si s-au umplut de euroi. Multi am vazut scris dar nu stim cine a scris. Sunt disperati sau disperate dupa depozitul de lemne si cuarbuni?

  • Publicitatea in sine e un mare cacat. Daca ai nevoie de ceva, cauti si gasesti. Asa ca, sa ne pisam cu jet pe gardul pe care scrie pula.

   • Sa inteleg ca si asta cu facutul pe gard este publicitate romaneasca? Acum inteleg de ce Bucurestiul pute peste tot. Unul vine si marcheaza locul scriind .ula altul verifica ca nu sunt lemne si pe urma toti inunda locul

 3. Si mai exact cum poti gasi pacaleala? Cumperi trusa Micului Chimist si testezi detergentul X, sa vezi daca are oxigen activ? Sau se simte la respiratie? La haleala scrie pe ambalaj. In rest toata lumea se bate cu pumnul in piect ca sucul lor e mai natural, desi poa’ sa stea pe raft si 50 de ani fara sa se strice.

  • Intr-un magazin de electronice Pe un televizor rula un program dezbatere cu tema puilor infestati iar pe un ecran alaturat o reclama la pui si iaurt Asa ca ma multumesc cu macenici si 40 de pahare. Mai am 15(reclama)

 4. Aste ca si cum ai spune: la un televizor se dezbatea un accident rutier si la un altul se facea reclama la o masina. Probabil ca reclamele pentru automobile ar trebui sa includa si un ‘atentie, cu acest vehicul se pot inmpla si accidente de circulatie. Mai bine mergeti pe jos’.

  • Accidentul este ceva local si intamplator. Puiul infestat nu este un accident este ceva premeditat iar reclama rula deoarece era platita inainte sa fie descoperit puiul problema. Daca in accident stii imediat cati au murit. la pui nu stii cate cimitire se vor umple. Eu am zis ca un umor negru legat de reclame aiurea amintite de Lorena. Sper ca nu ai mancat branza si pui si acum esti fericitul castigator care a primit premiul :cancer si dizinterie

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s