De azi, intră în vigoare regula de trei simplă

Ești un labagiu retardat, care n-are altceva mai bun de făcut decât să mă fută la icre? Not anymore.

În urma fenomenelor recente, am luat următoarea decizie: orice cretin care o arde în triumf că mă poate contrazice are la dispoziție exact trei comentarii. Pe urmă, muie, ban, ignore, eject definitiv și irecuperabil.

De ce? Pentru că omul rezonabil prinde din prima ideea pe care o explici și nu are nevoie de desene în cărbune, schițe în Paint și grafice pe hârtie milimetrică. Vita sinistră care nu prinde ideea nici din a treia n-o va prinde nici din a douăzecea. Deci, useless waste of time, pentru că vita sinistră e și mitocan înnăscut și nu are conștiința irosirii timpului tău.
Iar dacă tu, autor, mai ești și diplomat la început, la final ajungi să regreți, ÎNTOTDEAUNA, că n-ai tratat prostul din prima clipă cu muia pe care o merita cu vârf și îndesat.

De aceea, de azi intră în vigoare regula de trei simplă. Ai trei comments s-o arzi beligerant pe o temă sau alta. Al patrulea comentariu de insistență stupidă și pisăloagă la același topic, pe același subiect ia ban, block, basculanta de mui de rigoare.

Cam atât pe azi.

39 de gânduri despre „De azi, intră în vigoare regula de trei simplă

  1. Regula asta di tri simpla seamana cu aproape toate legile emise de guvernele postcretine. ,,Unde chin nu e nimic nu e,, Nu se potriveste cu ,,fut tot ce misca,, Dupa ce dai un ghiont bolovanului sa miste vii cu regula,,daca misti te regulez de nu te vezi,, Riscul(zic si io) este sa misti singura (adica un fel de laba trista) Cred ca am epuizat toata regula si sunt pregatit sa ma reglezi

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s