KYPRYNA îi face tocăniţă de pui lui AADYTTZU. FOTO

Când lucrezi la o revistă glossy, te iau în colimator o grămadă de PR-i de no name-uri şi-ţi trimit cele mai retardate şi mai penibile ştiri despre nişte persoane despre care n-ai auzit în viaţa ta şi despre care nici nu ţi-e clar de ce ar trebui să auzi. Deja din titlul mailului dai ochii peste cap. Uneori deschizi mailul să savurezi retardul delicios al exprimării, faze de genul „Vedeta a declarat că-i place să cumpere ceapa direct din piaţă. ‘Mă duc în piaţă şi cumpăr direct ceapa’, a afirmat superba blondă.”
Pe bune, dacă aş fi în locul superbei blonde şi ar trimite cineva asemenea retarzenii despre mine, l-aş omorî cu mâna mea, l-aş concedia aşa, mort, şi l-aş angaja pe Cătălin Anchidin.

Acum, întrebare către oamenii vii, care nu-s boţi de spam: frate, pe care dintre voi interesează în mod real tâmpeniile astea sinistre?

Şi către onor PRi: foamea e mare, e ok să te apuci de piarizat irelevanţi, că relevanţii au deja profesionişti. DAR, în pula calului, dacă o ştire cu Michael Jackson făcând tocăniţă să mănâncă şi gura copiilor ceva era interesantă, una cu o gospodină necunoscută din Rahova care i-a făcut şi ea de-ale gurii cocalarului burtos care o întreţine sperând că într-o zi vor pleca şi alţii urechea la gura ei, nu.

Când piarizezi irelevanţi, pune accent pe pitorescul poveştii. Să aibă de ce să mă intereseze. Dă-ţi seama că Tyna Bitch nu e Madonna şi nu voi cădea în cur că se duce să bată covoarele la bătătorul din colţul blocului. Madonna dând cu sapa pe ogorul bunică-sii e o ştire. Fofo Dolorosa făcând acelaşi lucru, nu.

20 de gânduri despre „KYPRYNA îi face tocăniţă de pui lui AADYTTZU. FOTO

  1. Ce sa faci daca am adoptat si noi stilul de cretinizare al maselor pe care americanii il folosesc cu succes de 30 de ani. In curand o sa avem si noi impresia ca Australia e langa Irak.

    • fofo ma-tii!!!! bai, tu, vezi c-ai cam inceput sa ma iriti peste poate cu comentariile tale de cacat. ce pzm urmaresti? sa futi vreuna sau mai multe dintre noi? sa-ti aratam tzatzele? vrei pula lui neax? ia. gata comedia, ori esti in stare sa aduci plusvaloare blogului, ori du-te la ma-ta s-o ajuti sa mulga vaca.

    • nimeni nu poate fi atat de tampit incat sa emita „Genial si totodata elegant si plin de rafinament raspunsul dumneavoastra. Sigur noi, oamenii de bine din tara si de peste hotare vom stii sa votam USL care-i singura chezasie ca vom scapa de dictatura tiranului Basescu. Speram ca odata cu eliberarea dumneavoastra in ianuarie sa inceapa sa mijeasca mugurii democratiei si bunastarii si in tara noastra”, si sa mai fie si compatibil cu viata.

      ca sa nu zic de „vom stii”…

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s