Campania Anti Ignorat

Există oameni cu rost în viaţă. Şi există rataţi inutili care, îndeobşte, neavând bani să scoată o tipă la suc sau fiind prea hidoşi să primească alte reacţii la invitaţie decât hohote de râs, îşi pierd ziua pe net înjurând femeile pe care nu le pot avea.

Aici, există două reacţii:

A) ignori. Clişeul: „Cel mai bine e să ignori, să fii demnă şi nobilă”. Care e radical greşit. Pentru că omul este construit în aşa fel, încât nu poate ignora o jignire. Nici măcar pledanţii cauzei: „Fii demn şi ignoră” nu sunt demni şi nu ignoră când sunt jigniţi. Iar dacă persoana insultată e femeie, cocalarul cu insulta poate pleca şi cu satisfacţia: „Mamă, ce-am intimidat-o pe asta. Praf am făcut-o. N-a găsit cuvinte!”

Şi, pe bune, fetelor: de câte ori v-aţi simţit cu adevărat împlinite când aţi ignorat o mârlănie? Nu aţi rămas cu sentimentul ăla de „Oops, puteam să i-o fut pe mă-sa şi am ratat ocazia?”

Ignoratul merită aplicat doar în cazul oamenilor cu care ai o istorie şi despre care ştii că te înjură doar ştiind că vei riposta, că preferă să-i umileşti verbal, doar-doar să le oferi atenţie. Orice atenţie. Ăia folosesc înjurătura pentru că au impresia că e ceva mai demn decât milogeala directă. Paradoxal, exact modul de abordare e acela care-i dă de gol ca fiind nişte viermi fără demnitate.

Un om cu demnitate nu vrea doar atenţie. Un om cu demnitate preferă să nu primească deloc atenţie, dacă nu e de calitatea care să corespundă exigenţelor lui. Prefer să bag în ban cretinii şi să-i alung de pe pagina mea, pentru că ştiu că, la orice oră din zi şi din noapte, pot beneficia de o formă de atenţie mai gentilă şi mai curtenitoare. Scade traficul, pentru că cretinul nu va avea piaţă de desfacere a ţopârlăniei şi nu va reveni? Asta e.

B) Înjuri.

„Eu sunt o doamnă, nu ştiu să înjur.” Nici o problemă, înveţi. Piaţa românească e suprasaturată de boi rudimentari, care se folosesc de forţă ca de unic mod de a domina. Pe ăştia nu-i poţi bate decât cu armele lor. Arătându-le că ai vocabular mai bogat şi mai meşteşugit inclusiv în argou. Înjurătura ta are un efect castrant asupra prostului obişnuit cu mimoze pe care le insultă şi le domină cu ţărănii. Prostul care se umflă în pene când vede o femeie plângând. Satisfacţia ta maximă, când începi să-l înjuri pe ăsta, e să o duci mai departe în privat şi să-l insulţi sistematic, din toate punctele de vedere, până când cedează el primul. Data viitoare se va gândi ceva mai mult înainte să agreseze verbal o fată pe internet.

Aşadar, fetelor, cât timp ei vă copleşesc cu meltenisme, nu aveţi de ce să fiţi doamne. Fiţi doamne doar cu gentlemenii. Abia asta îi va face pe bărbaţi să înţeleagă care-i lista voastră de aşteptări. Nu uitaţi: vaginul e la voi.

21 de gânduri despre „Campania Anti Ignorat

  • vaginul niciodată nu va da năvală pe siteuri şi forumuri, căutând o pulă, oricum ar fi ea, pentru o acuplare, oricum ar fi ea. pe când invers…

   asta e. necesităţile masculine sunt mai pronunţate, iar obiectul dorinţei fixează condiţiile. ghinion.

    • probabil că multor oameni le place să se flateze singuri, dar ăsta nu e un argument împotriva a nimic din ceea ce am spus. cert e că majoritatea femeilor nu se dezbracă de caracter pentru atenţia unui tip, pe când invers… oho. deci, încă o dată, as much as some of you hate to admit it: obiectul dorinţei fixează condiţiile.

    • N-as generaliza. Poate vaginele nu dau navala pe site-uri si forum-uri intr-un mod atat de evident ca pulili, dar au in schimb mult mai subtile moduri de a-si ridica coada, ceea ce, la o adica, „as much as some of you hate to admit it” , tot „vreau pula” inseamna.
     Exista yin si yang in exact aceeasi masura, cerere si oferta in , aceeasi masura, pe rand sau simultan si ele si ei sunt obiectele dorintei in aceeasi masura.
     Poate doar ipocrizia e in cantitati diferite. 🙂

    • vezi că ceea ce spui tu nu mă contrazice. ideea mea era că tonul face muzica. şi că tonul mitocănesc-ţărănistic nu trebuie tolerat, şi nici ignorat, ci pedepsit prin muie multiplă şi necruţătoare.

     despre stilul subtil şi rafinat, numai de bine. pe ăla îl apreciez chiar şi eu.

 1. @pizdelor din lumea-ntreaga

  Eu va dau un singur sfat: Nu lasati vagin pe strada/ Din cauza lu’ barbat.

  Trista este caprioara
  Ratacita printre munti.
  Dar mai trista este pula
  Care nu are vagin

 2. @neax

  ascultama ce sa faci tu mintenas: intra pe un site pornache, freacatio pentru a ajuta siteul ca sa ti se ridice, ia o rigla si masoaratzio. cati cm arata?

 3. si C) ii spui intr-o forma pompoasa ca e un bou, fara sa apelezi la injuraturi, amuzandu-te in timp ce iti imaginezi moaca lui in timp ce citeste si nu intelege nimic. Cea mai amuzanta replica a unui specimen din asta a fost „Fa, da’ de ce m-ai trimis la DEX?”
  sau D) dezvolti o capacitate de a deveni imun la jigniri si nu ii ignori pentru ca vrei sa fii demn, ci pentru ca ti se rupe.

 4. Interesanta discutia…Intr-adevar, prostului trebuie sa-i vorbesti pe limba lui. Preferabil sa-i trantesti o injuratura de vreo 3/4 pagina, care sa-i declanseze complexele freudiene…Garantat, te va evita (cu priviri traumatizate in ochi) >:)

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s