I’m All Over Town

Senzaţia incredibil de excitantă, când organizezi un event de tip „…şi prietenii”: faci trasee peste trasee prin oraş, că ai ceva de repetat cu fiecare prieten. Noroc că pe Boerescu îl am în redacţie şi nu mă pune şi ăsta pe drumuri.

Singurul mare regret e că nu-l avem pe Cristian Mungiu cu noi. Nu că nu l-am fi invitat, dar nu-l avem nici măcar în municipiu. Un om care a citit pe bune cartea poate povesti mai multe despre ea decât ăla care a scris-o – şi el nici nu e genul care să iasă în public să se dea rotund, în loc să vorbească despre obiectul dialogului – the book, that is.

Dacă cărţile ar fi fost cosmetice şi editurile ar fi fost L’Oreal sau Maybelline, – a se citi coloşi doldora de bani – l-aş fi angajat „imaginea Dona Juana” şi l-aş fi purtat în toate acţiunile de promo. Mi-aş dori ca piaţa de carte să devină atât de puternică, încât să se poată face de-astea. Să angajezi pe cineva adecvat să fie „imaginea cărţii”. Dar realismul meu capitalist mă face să mă îndoiesc grav că un astfel de lucru va fi posibil cu un roman din România.

După lansare, ne vedem pe 24 noiembrie la standul Herg Benet cu prima tranşă de cititori. Acolo, ascult orice fel de critică de la oameni care au citit cartea şi promit să răspund fără căruţe de mui, indiferent de obiecţie. Dacă e coerentă, desigur. La „Fă, eşti o curvă ţigancă rapandulă hidoasă” nu pot răspunde în continuare decât cu „Ştiu că am o alură maternă, dar te rog să nu mă confunzi cu mă-ta!”

10 gânduri despre „I’m All Over Town

 1. Da’ pă om l-ai întrebat dacă vrea? Sau cât cere? 😀 Deoarece titlu – adică intrigă titlul – ceva îmi spune şi că film. Probabil chiar de către. 😀

 2. eşti a nu ştiu câta persoană căreia îi explic: dona juana, ecranizată = debbie does dallas. deci, nu. partea mişto a cărţii nu e în acţiunile pe care le descrie – futut, basically, ci în stil.

  • cand scrii o carte erotica cred ca trebuie sa te astepti ca pâna la stil cititorul sa caste gura la actiunile alea basically. adica, o fute pe aia? bă, o fute… da ce stil are cartea… lăbaru'(a) de rind va lua cartea first for the fun(ck) si next for ideea.

   • ţi-e clar că exact pe asta mă bazam când am scris-o, deci nu trebuie să-mi desenezi evidentul.

    eu îi răspundeam unui cetăţean care mă întreba suav dacă ar merge cartea ecranizată. răspuns: da, dar n-ar ieşi un film artistic, ci un pornel. punctul ei forte, artistic vorbind, e stilul, nu înşiruirea acţiunilor.

 3. eu si nea cu parere de rau no sa putem sa-ti punem pe 24 intrebari in calitate de cititori avand scuzele ca pe 20 vine sa ma ia de lansare de acasa cu taxi mercedes sau nu vine si vin io cu taxi mercedes si-mi plateste el cursa. si dupa lansare el ma conduce acasa cu alt taxi mercedes si el o sa fie atat de in limba dupa mine si atat de mandru ca a agatat o bunaciune ca mine incat toata ziua de 21 o sa se masturbeze de fericire.deci cand sa citeasca cartea? pe 22 deabia se reface sleit carpa de la prea multa laba desfasurata in ziua anterioara deci nici gand de chef de citit. pe 22 seara ma suna sa ma intrebe ce mai fac cu glas ipocrit neutru, pe 23 neo tragem, se face 24 cand daca venim la Herg Benet tu trebuie sa ne raspunzi politicos indiferent de natura si forma intrebarilor pe care ti le punem in calitate de cumparatori de cartea ta pt. ca eu si nea suntem cetateni europeni si avem drepturi.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s