Say what?

Citiţi fraza din spamul de mai jos. Apoi spuneţi-mi şi mie ideea principală. 😀 Apoi explicaţi-mi de ce cred oamenii că stilul ăsta obositor e dovada culturii.

8 gânduri despre „Say what?

  1. „Operatorii culturali” e si ei oameni si are nevoie de finantare, sa manance si gura lor o priftura, sa bea o bere si…sa traiasca bini!
    Daca tot ezista fonduri pentru rontzaiala.
    Superb limbajul de lemn(de tei).

  2. Din pacate, e in limba solicitantilor de finantari europene… acest gen de formulare tembela este ceea ce se cere si se evalueaza in mod pozitiv la depunerea de proiecte pentru fonduri structurale. Pe evaluatorii alora nu-i duce mintea mai departe, iar solicitantilor de finantari ajunge sa le intre in reflex exprimarile de genul asta (mult bla-bla, cat mai vag, sa dea bine fara sa faca promisiuni). Trist, dar pe langa alte aberatii din acest inspaimantator domeniu al cererii si primirii de bani europeni, asta nu ma mai mira deloc. Iar ca dovada stau proiectele castigate deja, care sunt, cele mai multe, intr-un limbaj chiar mai sinistru si ininteligibil decat mostra de sus…

  3. Ideea principala frumoasa Doamna este un plagiat dupa lingura de lemn a lui ,,Ilici,, In 1915 Albert Einstein a fost intrebat de un ziarist daca intelege teoria relativitatii extinse. Acesta a raspuns ca nu o intelege dar se vor gasi destui care sa o inteleaga. Stilul obositor de care se face vorbire este stilul culturii de papusoi care se promova inainte ,,de,, ?!si ,,dupa,, Dovada este ca inainte ,,de,, pe programul 1 Tvr la ora 12 era ,,Viata satului ,,si pe programu 2 ,,Invitatiile euterpei,, iar ,,dupa,, tot duminica ora 12 tot progr 1 Tvr tot ,,Viata satului ,, iar pe 2 ,,Rezistenta prin cultura,, http://www.youtube.com/watch?v=9kAW84B2rMg

  4. Citind asta mi-au devenit mai simpatici activiştii de pe vremea lui Ceaşcă. Aveau tot atâta substanţă, dar te mai înveseleau cu câte un dezacord. Şi primeau mai puţini bani pentru căcatul mâncat.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s