Romaniţa Iovan în engleză

Dat fiind că în continuare muncesc la nişte texte ca un sclav pe o plantaţie de bumbac, vă dau tot munci deja bifate. Ştiţi interviul ăla mai vechi cu Iovaniţa din Vice? A fost şi ăla preluat de SUA şi de Canada, aşa că vă las să-mi savuraţi traducerea în limba engleză şi pozele divine ale genialului Dinu Lazăr.

Aicişea.

Bonus: Cine-l identifică pe Cătălin Botezatu în pozele alea are o caramea gratis. Dacă vine la Opening Actu’ de lunea asta, să şi-o revendice. 😀

8 gânduri despre „Romaniţa Iovan în engleză

 1. Traiasca miscarea ecologica…
  Reciclabilele refolosibile bune de refur bishat.
  Mai sedeti, nene, pi la casili voastre.
  In alta ordine de idei, parasuta asta era mai folositoare liniilor aeriene in general si lu’ dom’ comandor Iovan, in special. Lumea zice ca si dom’ komandor s-o dispensat de serviciile ‘mneaei din cauze de „oboseala materialului”…(termen tehnik, pe bune)

 2. Identificarea lui Botezatu!asta e problema- capcana.Dar nu ma las.Eu l-am identificat astfel:in poza 1 este fata timida din dreapta,in poza 2 e tractorist,in poza 3 e baiatul din stanga,in poza 4 e fata cu umbrela,iar in poza 5 nu mai apare ,e pe elicea elicopterului.

 3. „Pozele divine ale genialului Dinu Lazar” care venea cu cortul ca sa mai babardeasca si el doua-trei modele aspirante.
  Penibil, atat el cat si aspirantele cu aer de dive.
  PS. Geniala si divina poza in care apare si grasunul libi. Ma intreb cum oare si-a facut-o singur de a iesit asa de divina. Sau geniala.

  • pozele SUNT divine, iar Dinu Lazăr ESTE BUN, fie că vă convine vouă, celor care-l vorbiţi de rău, fie că nu.

   Eu am făcut sesiuni foto cu Dinu de multe ori şi NEVER EVER nu a făcut măcar o remarcă libidinoasă. EVER. E unul dintre cei mai decenţi tipi pe care i-am cunoscut. Aşadar, cine-l vorbeşte de rău pe Lazăr pe blogul meu, suge o basculantă de pule.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s