Ce mult mi-a plăcut Madonna

Diva pop a revenit la Bucureşti pentru încă un concert cu multe figuri şi multă figuraţie, în stilul care a consacrat-o.

Ca şi data trecută, şi-a adus cea mai mare scenă pe care au văzut-o sătenii noştri de când muica i-o fătat, s-a frecat cu alte tipe şi a ars-o pe cât de sexy îi permitea respectabila vârstă.

Imagine din binecunoscutul hit Vogue.

De data asta, a fost eco: n-a mai călcat iarba în picioare prin Parcul Izvor, ci s-a mutat câteva căşi mai încolo, în Piaţa Constituţiei. Unde şi-a etalat constituţia, nas în nas cu Casa Poporului. Şi, deşi a predicat egalitatea dintre oameni, ca şi data trecută, de data asta n-a mai intrat în problema etniei rrome. A înţeles de data trecută că e oarecum delicată.

Deşi Madonna nu are cine ştie ce voce, aptitudinea ei de a face show este incontestabilă. Melodia ei Express Yourself, precum şi cele de inspiraţie spaniolă, gen La Isla Bonita, ne-au revelat din nou esenţa frivolă-carismatică a popului.

Madonna, te iubim. Să mai vii pe la noi!

32 de gânduri despre „Ce mult mi-a plăcut Madonna

  1. Adevaru’ e ca Madonna are multe copii in muzica,da’ nici una ca lady gaga. frate,asta copie tot tot tot de la Madonna,pana si coregrafia,sa nu mai vorbim de costume,atitudinea,absolut tot. Detine recordul pentru cea mai buna copie a Madonnei,fara indoiala. doar ca e o Madonna mai urata si mai putin sexy,in rest e ok

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s