Universul prin prisma pensiei tale

Sloganul pensionarului: „Iliescu a fost bun, maică, ne-a dat în plus la pensie. Banditul chior ne-a luat din ea, deci a fost bandit chior”.

25 de gânduri despre „Universul prin prisma pensiei tale

  1. Era o sceneta veche de la inceputul anilor 90 cu Arsinel si Stela Popescu, in care Arsinel era un sot intors acasa dupa ce petrecuse 35 de ani in jungla, iar Stela Popescu spunea despre Iliescu ca i-a marit de 3 ori pensia. Replica lui Arsinel? „Pai si ce faci cu atatia bani.
    Oricum la romani parca le-ar merge mai bine un voievod, ca altfel daca ar fi posibil pentru un presedinte sa nu fie limitat la 2 mandate (3 in cazul lui Iliescu, ca el a fost mai cu mot), l-ar vota in continuare pana la funeraliile de stat.

  2. bravo , ai pus punctul pe i. tocmai d’aia, ca e chior de-un ochi si nu vede rele decat la ailalti. sa ne alegem cu un bandit echidistant macar

  3. Bine Lorena,pt.cum gandesti te iubesc.Madam Simona si-a dat arama pe fata postand un:,,Voi vota.vota DA”I-am raspuns impulsiv si m-a ban-at.Incepe sa semene tot mai mult cu o tata.Totusi,e de mirat car de mult s-a prefacut.Ca e apolitica,echidistanta,etc….

  4. M-a şocat răutatea şi îngustimea de minte a bătrânilor.
    Hai să zicem că Băsescu le-a luat 30-50 de lei din pensie (nu e aşa, cei mai mulţi au pensii mici şi nu au fost afectaţi). Lasă că inflaţia marca Ponta îi va arde mai mult decât atât. Dar pe niciuna din babele cu care am discutat nu o interesa că lasă viitorul copiilor şi nepoţilor lor („adoraţi”) pe seama unor penali fără scrupule. Vax.
    Fiul uneia din babe a murit în sărăcie, adus la sapă de lemn de conspiraţii ale unor foşti şi actuali securişti. Credeţi că baba a ţinut seama de asta?

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s