Suferinţele tânărului Năstase

O dată cu mutarea la pârnaie lui Adrian Năstase, telenovela mea preferată a luat sfârşit. Urmează un spin-off, unde fiul personajului devine maimuţă mediatică şi exploatează condamnarea tatălui pentru a beneficia de atenţie pe la toate televiziunile. Abia aşteptăm să fie invitat permanent pe la toţi şi să ne spună părerile lui despre chiulit la şcoală, legalizarea marijuanei medicinale, legitimitatea avortului, importanţa reciclării şi alte teme arzătoare, veşnic la ordinea zilei, ca un Tatoiu wannabe autentic.

Băi, dar parcă e lame să arăţi lumii scrisoarea de sinucigaş a lui taică-tu, care tocmai a reuşit cea mai penibilă tentativă de sinucidere transformată în melodramă ieftină. E ca şi cum i-ai învârti cuţitul în rană. „Prefer să plec de lângă voi cu demnitate”. ŞI I-A IEŞIT TAMAN OPUSUL. A transformat actul într-o serie de patetisme de primadonă rănită în orgoliu. Iar tu, sadic, să accentuezi penibilul situaţiei, doar ca să te vezi la televizor şi să te minţi că eşti important. Sinistru!

Şi nu te baza pe realizatorii de emisiuni, că se uită în gura ta. Aşa au făcut şi cu Nikita din Romană. Şi cu Tatoiu. Şi cu Oana Roman. Consumatorul de televiziune vrea personaje penibile, de care să facă mişto. Şi-ţi cântă în strună, să mai smulgă o doză de comic. Pentru că, dacă telenoveaua s-a dus şi nu mai avem la ce bea cafeluţă, poate continuarea va avea acelaşi succes.

5 gânduri despre „Suferinţele tânărului Năstase

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s