Incredibil cât de proşti pot fi unii bărbaţi. Pur şi simplu, incredibil!

Începând cu sectanţii care năpădesc wordpressul şi bloguiesc despre cum o femeie trebuie să fie la casa ei şi cuminte, şi, cu siguranţă, una care tânjeşte după libertatea şi provocările interesante ale unei cariere e „dubioasă şi bolnavă”, continuând cu misoginii-poponari-refulaţi şi terminând cu înapoiaţii. E incredibil cât de puţin înţeleg bărbaţii din femei, chiar şi azi. Pur şi simplu, nu se pot raporta la ele normal, ca la oameni normali, pentru că au creierul plin de idei retardate.

Exemplu de trolaj sinistru de retard pentru care am dat chiar acum unfriend pe facebook unui bou.

Bogdan Dumitru
iunie 2, 2012 la 7:13 pm Editare Răspunde
Lorena, nu cred ca e mare diferenta intre “proasta zoster” care isi trage sortul de bucatarie peste rochia de mireasa si “desteapta zoster” care nu e in stare nici dupa 3 incercari sa isi gaseasca partenerul. De fapt, am mai mult respect pentru devotamentul “proastei zoster” fata de ipocrizia desteptei si inteligentei zoster.

Nu m-a deranjat complexul mascat de inferioritate faţă de femeile inteligente, cât tâmpenia asta sinistră: „nu e in stare nici dupa 3 incercari sa isi gaseasca partenerul”.

Băpulă, poate la tine la ţară, toate muierile vor măritate şi cu pirostriile puse. Probabil, de pe la 35, o să vreau şi eu. La 29 am crezut că, sigur, de la 30 o să vreau şi eu, dar 30 a trecut şi încă mă simt bine zburdând liberă. „3 încercări??” Să moară mă-sa că mai poate fi un bărbat atât de cretin în ziua de azi să mai creadă că o femeie ar trebui să-şi piardă definitiv libertatea cu unul dintre primii trei cu care!? Cât de prost să fii, Sfinte Sisoe?

Poate veţi înţelege mai bine femeile dacă veţi pricepe că nu-s radical diferite de voi. În Evul Mediu, le silea societatea să se mărite repede, că era ruşine să fii gravidă şi nemăritată, iar pastilele anticoncepţionale nu se inventaseră.

Dar acum, că nu le mai mână nimic din urmă, numai proastele ar vrea să-l slugărească pe unul, în loc să-şi trăiască viaţa. O femeie sănătoasă vrea distracţie, exact ca un bărbat. Vrea timp pentru ea şi hobby-urile ei, timp pentru cariera ei, timp pentru oameni care-i plac din alte puncte de vedere şi cu care nu se fute. În tot acest timp, mai leagă şi câte un amor, că aşa e organic. Dar, sincer, în afară de Ciuhu, cu care am stabilit în glumă că ne căsătorim la 60 de ani, după ce-mi trece mie cheful intens de distracţii, nu ţin minte să fi nutrit ever planuri serioase de viitor cu nimeni. Mi-era clar de fiecare dată că e amor de moment.

Încă o dată: cât de medieval la creier să fie cineva, să-şi închipuie că, dacă o femeie iese o vreme cu unul, gata, e „încercare”, şi gata, „vrea un partener”? „Să nu fie în stare nici după trei încercări să-şi găsească partenerul”, zici!? Trei!?? Să mori tu că nu trolai şi eşti realmente atât de prost. Zi să mori tu.

85 de gânduri despre „Incredibil cât de proşti pot fi unii bărbaţi. Pur şi simplu, incredibil!

   • Multstimata Lorena Lupu…
    Memoria confuterului ne poate juca feste.
    Adica, una zicem si alta fumam.
    Spre luare aminte si bagare di seama:

    „Sondând în sufletul femeii
    Posted by Lorena Lupu on martie 15, 2012 in Uncategorized
    Câteodată, Boerescu are chef să pună întrebări profunde despre eternul feminin. Ca de exemplu azi, când munceam să predăm revista.
    -Lorena.
    -Mdea.
    -Imaginează-ţi pentru o clipă că ai fi femeie normală.
    -Pana mea, n-am cum. Sigur nu preferi să-mi imaginez că-s un unicorn mutant cu 4 testicule?
    -Nu, nu. Deci, eşti o femeie normală.
    -Aşa…, murmur eu oarecum nesigură.
    -Ce te motivează pe tine cel mai mult în viaţă?
    -O iubire platonică şi învăluită în petale de trandafiri, cu relaţie stabilă şi intens emoţională cu un făt-frumos cu gene lungi, aptitudini de cântat la harfă, degete fine şi o pulă de 20 de centimetri.
    -Hai, bă, termină cu miştoul şi zi ce te motivează pe tine.
    -OK. Banii cât mai mulţi şi mai puţin munciţi.
    -Dezamăgitor. Totaaaal dezamăgitor!
    -Puii mei, tu m-ai întrebat.”

    • Bai, rad de o ora incontinuu, hahahahahahaaaa! Fain, nu pot decat sa aplaud.
     P.S. Vezi ca l-ai facut medieval la creier. O sa-i placa si o sa creada ca e ceva in legatura cu biserica! :))))))))

 1. Tu ai spus ca altele raman oameni de viata chiar si dupa a treia casatorie.
  Eu am zis ca daca ai gresit de trei ori cu diverse specii retarde, nu cred sa fie mari diferente intre specii. De ce naiba e nevoie sa te mariti de 3 ori ca sa iti dai seama ca nu ai ales bine? Ca sa ai pe cine sa dai vina?
  Tu nu erai acolo cand te-a luat?
  Despre asta era vorba.

  • poţi să te căsătoreşti din dragoste sinceră, apoi să-ţi dai seama că ai greşit. şi să divorţezi amiabil. nu văd nimic în neregulă să recunoşti onest că ai greşit şi să te desparţi fără resentimente.

   • nuuuuuu,orice prietenie esuata ,ca sa nu mai zic de casatorie te discrediteaza si-ti arata cat de proasta esti atunci când nu stii sa faci o alegere.De fapt toata filozofia ta nu arata o femeie erudita cum vrei sa pari ci aduce mai mult a frstrare

    • eşti prost, prietene.

     cei mai mulţi oameni EVOLUEAZĂ. da, cocălăraş ratat? evoluează. asta înseamnă că nevoile lor se schimbă, imbecil bătut grav în cap.

     şi ce ţi se potriveşte la 20 de an e diferit de ce ţi se potriveşte la 25, respectiv la 30.

     desigur, căcaţii retarzi ca tine nu evoluează, stagnează în imbecilitate. şi nu au de unde să ştie cum e.

    • Esti proasta, draga Lorena, scriitoare ratata!

     I-a spune drept acum cati ani te-ai futut ultima oara?

    • Deci eu îţi constat prostia PE BAZA A CE ABEREZI, îţi aduc ARGUMENTE CLARE prin care îţi demonstrezi că mănânci căcat, iar tu, pulifriciul frustrat, vii cu de-astea că „eşti proastă că aşa zic io”, „eşti ratată că aşa zic io” şi „nu te-ai futut că aşa zic io”?

     Muie şi ban.

  • Cand te mariti, o faci cu convingerea ca ai ales bine. Problema e ca unii retarzi stiu al naibii de bine sa se prefaca. De regula, e nevoie de mai mult de 3 experiente nefericite ca sa inveti sa-i identifici.

 2. Omu era limitat, asta ii clar. Reactia ta cu unfriendu’, e clara si aia. Dar sa ramai cu frustrare si dupa asta, de parca abia acu ai dat de un prost dupa mult timp…aia n-o mai inteleg. Chill. Plutesc prea multi prosti pe aici ca sa mai poti justifica frustrari legate de ei.

  • prietene, hai să stabilim împreună: frustrare nu e ceea ce cred toţi trollii români de internet.

   frustrare înseamnă, în limba română, „stare afectivă negativă, creată unui individ sau unui grup, atunci când o reacție orientată spre un scop este contrariată sau când aspirațiile cresc peste nivelul mijloacelor disponibile pentru realizarea lor; sentiment generat de această situație”.

   bun. eu am scris această postare pentru că, din păcate, există mulţi, mulţi tipi care văd lucrurile aşa. şi care, poate, dacă citesc acest text, vor înţelege acest adevăr simplu: şi femeile sunt oameni.

 3. De ce e nevoie sa gresesti de atatea ori in numele dragostei sincere pentru ca mai tarziu sa dai vina pe altii?
  Mie nu imi suna bine „am avut ghinion de 3 ori, mai incerc si a 4 a oara”.
  Si spun asta pentru ca respect femeile inteligente.
  Ce naiba, eu nu eram acolo?
  Miroase tare a telenovela.

 4. Şi ţi-a luat atâta timp să te prinzi şi de asta. 😐 Oamenii vor să fie manipulaţi. Manipulează-i! Dacă nu poţi, fereşte-te; lasă pe altu’ mai bun, de preferinţă prieten! 😀

 5. E complicat acum cu cît de proști pot fi unii bărbați. Problema ta e că la tine trag proștii că sunt intrigați de atitudinea ta. Pe de o parte ar vrea să fie ei ăia care îmblînzesc scorpia, pe de altă parte știu că nu pot avea ceva ce ai tu, așa că te atacă. Da’ e ok. Și tu îi ataci pe ei, după cum splendid o arăți aici. Doar că o faci la tine acasă.
  Citii un pic și care fu problema cu proasta zoster. E groasă dilema mea, că într-un fel ai dreptate. Meh, eu vin dintr-o chestie lungă de 6 ani care s-a dus pe mă-nțelegi tu și de-aia nu aș putea să te contrazic. Da’ să-ți zic numai o treabă, și o zic aici că mi-e lene să-ti comentez la articolul anterior.
  Femeile alea mișto-proaste de care vorbești tu se satură la un moment dat de viața ‘bună’ și încep să se gîndească să-și facă un cuib unde se simt protejate. Nu e o chestie de om, e o chestie de animal, animalul din tine vrea chestia asta. Probabil tu ești imună, nu îmi permit să speculez de ce. Dar majoritatea femeilor o să vrea să urmeze cursul natural impus de animal… Și să facă cuib. Nu-s proaste. Doar își urmează instinctele.
  Acu’ nimeni nu vrea ca tu să-ți urmezi alt instinct decît cele pe care le urmezi deja. Da’ poate o să vrei tu să-l urmezi odată, și poate nu o să mai poți să o faci. E un risc. Acu’ ce s-o întîmpla s-o întîmpla. Noi să fim sănătoși.

   • Probabil că acum te simți așa și poate o să te simți în continuare așa. Sau poate că nu. Poate că în vreo doi trei ani o să te lovești de un zid prea greu de dărîmat cu metodele tale de acum, și atunci o să cauți genul ăla de echilibru ‘acasă’. Poate încă nu ai un ‘acasă’, sau poate o să începi să te simți prea singură acasă. Nu te cunosc, deci nu pot decît specula.
    Majoritatea femeilor se lovesc de primele probleme sociale (de recunoaștere) și de sănătate (reale) pe la vîrsta de 25 de ani. Cam cînd stau prost cu banii, și libertatea nu e chiar atît de importantă pentru că nu e cîștigată pe deplin. E de ajuns un moment de slăbiciune și descoperă ce mișto e echilibrul în doi, cît de lejer e să nu te mai bată lumea la cap cînd te măriți sau cînd faci copil, ci din contră, să-i bati tu la cap pe ceilalți cu cînd o să te măriți și cîți copii vrei să faci. Din agresată devine agresor, și îi place.
    Hmmm, strange idea. Poate tu te-ai născut agresor, și nu mai ai nevoie. But that’s between you and yourself.
    Cît despre cît de proști sunt bărbații, lasă-ne să fim proști. Suntem prea frustrați, monogamia ne vine ca un costum prea strîmt, undeva trebuie să dejectăm frustrările. Tipul ăsta de ți-a scris ție pe-aici e din cei mai proști și mai inofensivi.
    Ăia nașpa sunt ăia pe care îi lași să fie mai tari ca tine, ăia care-ți fac inima cît un purice, și care te fac să vrei să te schimbi pentru ei. Poate n-ai găsit de-ăștia, da’ o fi pe lumea asta și vreun pitic falit, chel și cu burtă care să îți dea peste cap sistemul de valori.

    • am stat cu banii şi prost şi bine. nu banii sunt cei care influenţează nevoia de dragoste.

     şi vreau în permanenţă să mă schimb în bine, dar pentru mine, nu pentru altcineva.

     iar genul de agresare despre care vorbeşti mi se pare specific proştilor.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s