Jobs and barters: această resursă de fun

V-am povestit ceva mai la vale că m-au băgat unii într-un grup numit Jobs and Barters, unde, ocazional, am motive de râs cu bulbuci.

Kiki C’praga
Am nevoie de fete pentru o filmare maine , este vorba despre un film american , incepand cu ora 13:00 , fetele vor filma toples , banutii sunt 250 lei ,Fetele interesate imi pot trimite poze pe mail sweet_kyky32@yahoo.com
Like · · Follow Post · 15 hours ago
Alex Melente likes this.

Cred că şi eu, dacă aş fi un labagiu oarecare, aş prefera să mă masturbez pe poze cu ţâţe aflate la un mail (sau la un apel telefonic, că fetele probabil bagă şi numărul de telefon, să aibă unde să fie sunate) distanţă. Pe pornhub şi alte site-uri de porno e naşpa: ştii că fetele sunt beyond reach. La videochat costă bani. Nu e mai ieftin să promiţi şi atât? Apoi, ai o viaţă înainte să le stalkuieşti pe proaste, până când poliţia vă va despărţi.

Mă tot gândesc să postez un anunţ de pe un cont fake, ceva de genul: Am nevoie de barbati 20 – 35 de ani pentru o filmare mâine, film american, se filmează nud, bănuţii sunt 200 de euro. Cei interesaţi să-mi trimită poze relevante pe mail cutare”. Apoi să fac o postare cu recolta.

32 de gânduri despre „Jobs and barters: această resursă de fun

  1. cred ca ai pierdut din vedere sensul ontologic al intrebarii de mai sus: numita rosie dorea a te intreba daca tu chiar crezi ca nu ai nevoie de pula

    • pulifrici ţopârlan, te avertizez: genul ăsta de dume fără haz mă piss off. poate la tine în container e amuzant să bagi jignirea şi să „te” râzi, dar aici nu. deci: în morţii mă-tii ăleia curve sifilitice, încă o dumă jignitoare nehazlie şi aterizezi în ban.

      • contrazic contrazicerea: amicii gay sunt cei mai faini pentru ca sunt singurele femei cu care poti fi prieten fara sa le vezi baluta libidinoasa in coltul gurii.

  2. io pentru decat 200 de euro nici macar nu mi-o scol. d’abia de pe la 800 in sus pot fi convins, cu greu, sa-mi programez cucucloku sa scoata capu pe usita. si sa bage o ora exacta de sa se blocheze 112u’ de la atatea apeluri panicate de cutremur.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s