Mi-au făcut statuie

După cum bine remarca domnul Nea, cineva trebuia să-mi facă într-o bună zi o statuie. Şi minunea s-a întâmplat. Iacătă.

Sursa: metropotam.ro, că eu sunt prea modestă să-mi fac singură poze, fie şi cu telefonul mobil.

După cum remarcaţi, nu puteam intra în posteritate singură, de aceea am intrat în ea susţinută fiind de braţele vânjoase ale unui nene cu penisul mic. De ceee atâta ironieee, sculptore?? I mean, ok, ştim că oamenii cu penisul mic sunt atât de lamentabili, încât eu par un geniu doar prin comparaţie, dar chiar şi aşa. Vorbim totuşi de posteritate, da!? Cum să fiu asociată pentru tot restul mileniilor cu un nene modest în armament? Nu puteai să iei chestia aia undulatorie din extrema stângă, despre care nimeni nu ştie foarte clar ce reprezintă şi cui aparţine? UPDATE: dilemă pe Facebook: o fi pula de bronz a istoriei sau reprezentarea simbolică a inteligenţei mele etern-erecte?

Un alt mister este: cu ce mă ţine de fapt? Cu mâinile, nu. Dimpotrivă, se observă poziţia clasică de „Look, Mom, No Hands!” Dar am stabilit deja că n-are cu ce. Sau, poate, execut eu un exerciţiu de yoga pentru avansaţi, asana sprijinirii cu o ţâţă pe o jumătate de deget?

16 gânduri despre „Mi-au făcut statuie

 1. da, e un mister… din categoria cartofului in teapa, din piata rivulutiei. dar cantitatea de simboluri pe care le-au pus in lucru in sculptura asta, doar pentru a evita interpretarile cu iz de obscenitate, duce la interpretari si mai si.

 2. I-a făcut-o mică pentru că e ronzul scump. Acu și cu tine. Mai trage puțin la material. Oricum e o hidoșenie de statuie. Cred că și Marghioala are pula mai mare.
  Și când se mai contrează cu tine, fute-i un șut în coaie.

  • Ete Frantz!Omul si-a pozat singur in oglinda.Ce-i reprosezi?Sinceritatea?Nevasta-sa l-a mintit intotdeauna ca ,,e bun”.,,Artistii astia traiesc in alte sfere,ai uitat?Ei cred orice.

  • E ca o relaţie între un bărbat şi-o femeie: ai fluturi în stomac la început, ţi se pare că sexul e fantastic (the best you had! ), dar după 11 statui (sic!) deja începi să te saturi.

 3. Am făcut azi un ocol de câţiva km ca s-o văd. Nu regret nici un mililitru de benzină consumată pentru asta. Văzând-o doar în poze, am crezut până azi, în străfundul sufletului, că e fotoşopată. Acum sunt ca un credincios care a văzut minunea cu ochii. E de vis.

 4. Mie mi se pare ca e ca un titsjob ratat. Colaj cu titsjob ratat. In felul asta asta, se clarifica si falfaiala din stanga…

  • uneori mă blochează prostia câte unui comentator. în acest caz, a ta. păcat că nu doare. de câte ori scremi câte o tâmpenie, să ai câte un puseu dureros. sigur ar fi un lucru util pentru tine şi te-ar face suportabil pentru cei din jur.

   • se poate sa fi gresit si eu, ce te superi asea?!
    deci, se poa sa fii tu, e plauzibil sa-ti convina mai mult sa stai cu fata spre public, ca sa ai mai multi clienţi la beştelit.
    că nenea ala din spatele tău are, oricum, o expresie placida, „las-o pe dilie sa se agite, eh.”.

 5. Ce usor se transforma curiozitatea in admiratie,apoi in simpatie!
  Este suficient sa-ti citesc randurile adresate unui,,tigan”scarbos.

 6. E, asadar, pe bune statuia! Eu am vazut-o prima data pe site-u Catavencilor si am crezut, apoi sperat, ca e o poanta. Se pare ca nu. Adica ba da, e o poanta, indubitabil!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s