De ce nu mă pot eu sătura de Ciuhu

Un lucru absolut cretin şi superficial cimentează, din punctul meu de vedere, prieteniile cele mai mişto şi mai durabile pe care le am. Da, chiar dacă-s online. Nu poţi fi prieten cu cineva dacă nu ai acelaşi simţ al umorului.

 

rcs-rds aplică o muie standard grupului intact. muie standard, cînd prinzi o proastă în spatele căminului cultural și proasta cere muie prin toți porii pielii iar, iar muia devine o obligație, un must do.
http://subiectiv.ro/media/video-comunicat-antena-intact-rcs-rds/

subiectiv.ro

Urmăriţi, vă rog, clipul de jos, cu Alessandra Stoicescu în prim-plan, pe sticlă. Dacă vreţi un sumar, e simplu: RCS-RDS face un abuz, face un d
Like ·  · Unfollow Post · Share

11 gânduri despre „De ce nu mă pot eu sătura de Ciuhu

 1. Eu nu văd nici un şantaj, ci doar o măsură de igienă colectivă, care ar trebui să fie obligatorie, ca şi spălatul pe mâini după ce te pişi sau darea copacilor cu var.
  Dimpotrivă, Intact ar trebui să plătească taxe mari, nu 7 milioane (cât câştigă într-o zi fata lui Voiculescu manipulând pe bursă informaţii din interior, probabil obţinute de tăticu), pentru a-şi împrăştia dejecţiile, făcându-şi publicitate la acţiunile şi agenda lor de mafie politico-economică.

  • pai, zi pe unde locuiesti, ca sa-ti aproximez cat te-ar costa biletul pana la cluj.
   sa zicem ca dus-intors ar fi 100 de lei.
   aici se adauga 130 de lei, cat scrie in link-ul tau.
   deci, matematica spune ca, fara un suc, fara biscuiti de drum, doar cu banii de iubire, in total te-ar costa 230 de lei.
   ti-ajung?

   (o idee ar fi autostopul.
   scutesti suta aia de lei, plus ca ai sansa si sa sugi pula fara bani. ba, poate-ti ies si bani de biscuiti. sau direct biscuiti.)

 2. Trec peste alte răutăţi, dar cu ce dreaq ajungi la Clui şi te întorci cu o sută? Pote cu microbuzul, dar ajungi înţepenit şi rupt de oboseală, ai nevoie de o noapte la hotel pe urmă.
  Nedo, mai circulă trenul Caritas?

 3. Az e ziua miea care nimen nu ma felicitat decît Nelu a făcut ceva frumuos domnişuară scumpă care nu se puate povestii v-ă zic duar că de data acieasta na durut deloc a zis că ie miracolu Linco s-au aşa ceva ce voieam ieu să v-ă zic ieste că fimiu dobitocu nij un telefon na dat care nul duriea mâna decât puate dacă la apucat oranismu dinou care panorama nul mă scuza-ţ fute iel decât ce să facă totuş domnişuara scumpă putiea lao adecă să diea un telefon sânt totuş mama lui pisda măsi de renecunoscător care ie ziua mea de nume nu ma sunat.

 4. io, sa fiu in locul sotiei lu’ ciufutozaurus, m’as fute cu goodman. ca simpt in intuitia mea feminina ca fute mai bine, mai corect, mai apasat. orice femeie cu minim respect de sine si dram de inteligenta se fute cu goodman, mancaeas pula lui!

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s