Ritualul pişării

Cine a zis că pisicile-s independente e bou. Sau poate pisicile-s independente, dar motanii, nu. În fine.

La început, era atât: mă duceam la baie să fac pipi, hop şi Pulică după mine. Se aşeza tacticos pe litieră, sincron cu mine, şi se pişa. Apoi, mă privea lung până terminam, cu o privire care nu admitea proteste: „După ce tragi apa, îmi cureţi şi mie litiera!”

Acum, de câte ori are nevoie la baie, începe să zbiere la mine. Cunoştinţele mele de pisicească – nu glumesc, orice om care coabitează cu o javră începe să distingă lătratul / mieunatul / cârâitul / guiţatul / scâncetul de „mi-e foame” de acela de „mi-e frig”, de „am chef de joacă” sau de „vreau să fiu ţinut în braţe şi iubit” etc. etc. – deci, cum ziceam, cunoştinţele mele de pisicească disting solicitarea impetuoasă: „Da’ noi nu mergem să ne pişăm?”

 

 

Ceea ce e bine, că eu mă iau cu scrisul / cititul / vrăjeala pe mess / whatever else i do şi, altminteri, uit.

 

Mă întreb cum se descurcă să se pişe singur în zilele când stau în redacţie până noaptea târziu, sau în nopţile când nu-s acasă.

24 de gânduri despre „Ritualul pişării

 1. Pisica este cel mai mare voyeur. Esti pe ‘oala’ sub dus, cu el intre picioare, pisica e acolo, „big brother is watching you”. Totusi nu-ti tulbura prea tare momentele prestate solo, pana nu purcezi la „alea pe care e mai bine sa le faci in doi”. Watch devine scratch. Sa spuna cineva care a avut pisici mici, daca in timpul ‘motion of the ocean’ nu s-a confruntat cu adevarati „Chip n’ Dale” sarind dupa „nuts” 🙂

 2. Pisica mea face faze de genu’. De asemenea, se holbeaza la mine in timp ce ma masturbez. Ma fixeaza cu ochii ei si ma judeca. Destul de multa ipocrizie de la o fiinta care se linge in cur de fata cu musafirii

 3. La un animal castrat si cu probleme renale trebuie sa asiguri mancare speciala , de regim . Altfel se ingrasa dar si blocajul renal reapare . Se poate muri din asta .
  PS. Acum pot sa primesc si eu un ghiont ? 🙂

 4. Prima de toate , nu dau „indicatii” si nici nu am insinuat ca nu stiti sa il hraniti . Cum am la activ cresterea a 4 caini pina acum , ceva experienta am si doream doar sa atrag atentia la riscuri .
  Penultimul meu caine a murit de blocaj renal din causa unei alimentari cu produse denaturate in fabrica . A fost scandal mediatic + procese cistigate de sute de posesori de animale . Firma producatoare a hranei a dat faliment .
  PS. Da ghiontul chiar nu il merit ? 🙂

  • ce proasta-i ma-ta ! ce bou „specialist” crescator de 4 ham-hami din care penultimul a murit de, vezi dom’le, papica denaturata de fabrica, se baga in seama la un topic cu Pulica care-i PI-SI-CA ?

   miau-miau ≠ ham-ham

 5. Pai nah, vrea si animalutul sa vada ce face stapana, daca nu are probleme:) Sau vrea sa vada cum te pisi cu bolta(expresie intalnita la tine mai demult). Nu stiu cum sunt pisicile, dar si cainii sunt curiosi din fire

 6. @Goodman
  Limbajul folosit de tine e superb . Daca taticul tau facea o laba in loc sa o futa pe curva de ma-ta , facea un serviciu omenirii . Era un cretin mai putin pe planeta asta .

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s