Pledoarie pentru celibat

Cât timp şi-a văzut de cariera ei fabuloasă, totul a mers minunat. Cum a început să investească sentimente într-un jeg nemernic, totul s-a dus de râpă.

Morala: Fetelor, ţineţi-vă departe de genul de individ care are probleme cu stima de sine şi se răzbună încercând să v-o macine pe-a voastră. Că uite.

49 de gânduri despre „Pledoarie pentru celibat

  • Eroare logică.

   Se dă mulţimea A = mulţimea tuturor bărbaţilor.

   Se dă mulţimea A1 = mulţimea boilor meschini cu penis mic. A1 e inclusă în A, dar nu egală cu aceasta.

   Din enunţul „femeilor le place A” nu rezultă „femeilor le place A1”, decât dacă ai IQ subunitar.

    • SOFÍSM, sofisme, s. n. Silogism sau raționament corect din punct de vedere formal, dar greșit din punct de vedere al conținutului (fiind bazat pe un echivoc, pe utilizarea aspectelor neesențiale ale fenomenelor etc.), adesea folosit pentru a induce în eroare; p. gener. argument, afirmație etc. false.

     Raţionamentul tău păcătuieşte din punct de vedere formal, după cum am arătat mai sus, deci NU e un sofism.

   • Domnişuara Lorena scumpă care vrieau ca s-ă vă contrazic ce spun ieu aicea care dacă duamna Vitnei Hustăn a devenit drocată dupe căsătorie nunseam-nă că căsătoriea ie cauza la droc. Puate o aviea aşean sânge care cum are şi fimiu Bogdan oranismu şi cretinismu care nij bărbaţi nici femeele imaginare din vieaţa lui nu la putut scăpa de boala acieasta. Ie ca cum ar fiii cum să v-ă esplic aşea o durere pedi năuntru care ierea numa problemă de timp când apare la vedere cum ierea şi secsu anal care miiie âmi place mult care deşiii Nelu abea acuma mea arătat cum ie ieu totuş cred că sânt aşea talentată dela natură am naturel secsi că mereu am avut acest talent mea zis şi Nelu adimistratoru foaie verde iasomiie curu tău îmi trebe mii-e foaie verde pauşal mie-m place ân secsuanal. Aşea âm cântă dragu de el care Nelu e fuarte simţitor m-ă face să m-ă simt ca regina scări.

  • apoi se miră: de ce vânează femeile numai bărbaţi de succes?

   vânăm bărbaţi de succes nu pentru că vrem să ne îndopăm cu milioanele lor (le avem şi noi pe ale noastre 😀 ), ci pentru că bărbaţii de succes sunt suficient de relaxaţi cu ei înşişi încât să nu le moară acel 10% din ficat când femeia lor are câte o realizare.

 1. Se pare ca dependenta de droguri nu era singura problema a acestei femei. Adevarul e ca genul asta de oameni (victima-agresor) se cam gasesc unul pe altul. Avand o fire dependenta, probabil nici nu i-a trecut prin cap sa il lase pe porc. Asa sunt oamenii de genul asta. Le e frica de respingere si de singuratate mai tare decat de pumni peste mecla.

 2. A fost una dintre marile artiste ale omenirii, aşa că ce mai contează dacă a fost drogata sau nu, dacă a investit sentimente în cine merita sau nu? Lăsaţi toate răutăcismele deoparte, nu vă mai grăbiţi să vă pronunţaţi despre ceva ce nu vă priveşte indiferent cât de bine sau de rău sunteţi informaţi. Viaţa ei privată lăsaţi-o să fie a ei, voi pronunţaţi-vă asupra moştenirii lăsate de ea nouă, tuturor. Alegerile din viaţa ei au afectat-o pe ea, a plătit pentru ele ori a rămas datoare şi au plătit cei care o iubeau, dar nimic din toate astea nu dă dreptul nimănui să-i dezgroape greşelile, eşecurile sau rătăcirile şi mai ales nu acum.
  Ce e de condmanat? Că a fost şi ea om şi si-a trăit viaţa omeneşte? Că nu a făcut totul perfect şi pe placul tuturor? Vreţi cumva să-mi ziceţi ca voi sunteţi perfecţi? Nu dragii şi dragele mele, nu sunteţi, nu este mi,eni perfect, dar spre diferenţă de ea, marea majoritate a oamenilor pleaca din lumea asta fără să lase nimic notabil în urmă. Ea a făcut-o, iar acum toţi oamenii mărunţi se grăbesc să evidenţieze micile ei imperfecţiuni de parcă asta ar putea să scadă cu ceva realizările ei artistice şi s-o apropie de ce reuşesc cei mulţi sa facă, adică nimic.

 3. Totul e perfect adevarat si in situatia inversa dpdv al sexului subiectilor in cauza, cu fix aceleasi premise, cu fix aceeasi morala si cu fix aceeasi observatie legata de multimile A si A1. Concluziile legate de asemenea cazuri le poti creiona studiind atent si cu ochii mari de pe margine (cazul fericit) sau meditind asupra propriilor greseli si impartasind si celorlalti experienta de viata (caz mai putin fericit).

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s