Am făcut-o şi cu Peter Greenaway

Am făcut-o îndelung, îndelat şi îndeadânc. Pentru că Peter Greenaway e un cabotin şi adoră să se dea în bărci. Şi, sincer, între un intervievat care se chinuie din răsputeri să facă pe intelectualul rafinat şi unul care este şi, stăpân fiind pe ceea ce ştie, e suficient de relaxat încât să se joace, îl voi prefera pe al doilea.

(La cine faci aluzie cu prima categorie? o să întrebe panicaţii care-mi citesc blogul, vânând aluzii, apoi mă sună noaptea să-mi reproşeze că de ce fac aluzii pe blog.

Îndeobşte, la ăia cu ale căror interviuri nu mă laud. La ăia care au impresia că e suficient pentru cititori să înşiri clişee într-un interviu şi să fii politically correct, şi care sunt deranjaţi de orice întrebare mai îndrăzneaţă. Nu, frate, nu e suficient. You gotta have personality. Asta nu înseamnă să fii idiot încăpăţânat şi inflexibil, ci, pur şi simplu, să ai ceva de spus. Ceva al tău.)

Şi, pentru că am făcut-o atât de îndelung şi îndeaproape, reclama radio e tot cu noi. Iaka. 

3 gânduri despre „Am făcut-o şi cu Peter Greenaway

    • Greenaway e f. turuitor, abia îţi dă voie să ajungi şi tu la cuvânt, deci Şerban. Prefer oamenii care ascultă întrebările, nu cei cu care trebuie întâi să duc o mică luptă, să-i conving că exist.

      Iar interviuri viitoare presimt că voi avea cu ambii.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine