Battery low

Please, recharge. Please, recharge. Please, connect to router. Please, connect to network. Please, connect to database. Password denied, request new password. Have you forgot your password? Please, type the letters in the graph below. Warning: case sensitive. capslock is ON. CAPSLOCK IS On. Your system is under threat. Please, download our software, 30 pc off TODAY. Warning, capslock is ON. Please, recharge or connect to high-power USB port. Maintenance and repair. We are under maintenance, you might not be able to connect for the next few minutes. Sorry for any inconvenience.

 

You may now restart your session.

 

Connection error!

 

 

 

16 gânduri despre „Battery low

  1. am inteles, linisteste-te, nu esti nici prima si nici ultima care nimereste cate unu’ cu putza mica. noi, campionii, suntem decat ~10% din populatie. cam ca increderea in presedinte. practic si statistic trebuie sa futi 10 ordinari pana sa nimeresti unu’ ca mine.

    succesuri !

  2. Rusoaicele sunt cele mai bune in pat si cele mai curve. Am futut rusoaice. Dupa aia vin unguroaicele si frantuzoiacele. Unguroaicele le dau clasa la romance in pat. Unguroaicele trebuie futute tare. Fara pupat. Le pupi cu pula. :))

  3. Mi-a zis una odata: ,,ba prostule, eu n-am nevoie de tine, eu am nevoie de pula ta” :)) Pe moment m-am simtit ofensat, apoi am apreciat sinceritatea :))

  4. Inainte se facea muzica adevarata, nu muzica electronica de azi. Cu tambal. Sunetul e ceva viu, nu poate fi inlantuit fara sa-i schimbi menirea si fara sa-l distrugi in fond. Noi ca muzicieni, ne slujim de sunete pentru a le transcende , nu pentru a le inlantui. I-auzi ce spune nebunia asta. Hopa ! :))

    • Lasa mama ce i-ar tea mancat ma scuza-ti pisma ca penicsul tau ie decat mai mititel nu conteaza asta mama draga care asculta ceti spun ieu care si Nelu a zis ca iel ie dotat nui adevarat care ma face sa ma simpt totus bine adeca ie important ce faci cu penicsul nu cati centimetriii are mama scumpa care ieu stiu ca nai de unde mostenii care nici tatatau intelectoal no avea asea mare decat ca iel orcum nu voia sa faca amor zicea ca toti prostiii ma scuza-ti fute. Care iel aviea preocopri mai analte de citit. Deci mama draga nu t-e antrista care stiu ieu ca panorama de nevastata te barfeste la bloc care ai puta mica care ieu sti ca ie asea dar totus nu ie frumuos ca iea sa vorbeasca despre penicsul sotului iei care atunciea vine antrebarea pai bine mai curv-o dece lai loat de barbat daca nut place ceare suburic. Sa sti Bogdane tare rau mam suparat pe panorama de nevastata care rade lumiea de tine din cauza la ce povesteste iea. Care ieu nu sant pentru ampotriva violentei domecstice care totus cred ca femeea m-ai trebue si plesnita care nu arata recspect la barbat. Curva si nesapalata de iea.

  5. Mi-a spus mie o femeie o data ca obiectele acelea de campion sunt de trei dimensiuni 🙂 mica mare si normala. Eu sunt un barbat normal nu ma bag la campionii „mari”. in rest la Battery low sigur operatorul era enervat ca se striga la el vezi Caps On. Deci (ing expresion „intelectuala”) trebuie bagat la incarcat! Orice 🙂

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s