It Started With a Blow Job

Era o zi deprimantă de decembrie. Frig de tâmpeai. Un cer gri privea mohorât în jos spre Bucureştiul secat de recesiune. Mie mi se făcuse oferta de angajare la TABU şi o acceptasem fără să ezit. Şi imediat după, am purces la discuţii despre numărul de februarie.

Februarie e lună de Valentine’s şi de Dragobete. Dar astea-s fumate. Noi vrem ceva proaspăt, etern actual şi totodată, neîntinat de clişeele norodului nărod. Ce să fie?

Exact atunci, pe strada din faţa balconului nostru, s-a oprit o maşină mică, roşie. Doi se sărutau de zor. Ea i-a desfăcut cămaşa, nasture cu nasture, apoi i-a dat jos pantalonii până la genunchi şi a purces la un deep throat pasional, cu privit în ochi, tot tacâmul.

Eu: Dar de ce să dezbraci în halul ăsta un bărbat pentru o simplă muie?

O colegă: Pentru că e o muie din dragoste, nu una sportivă.

Şi cineva – jur că nu mai ţin minte cine, eram cu ochii-n muie – a rostit cuvintele magice:

-Tema numărului ar putea fi „Iubiri Interzise”.

Şi „iubiri interzise” i-a rămas numele. Cerul nu s-a înveselit, frigul nu s-a înmuiat, dar toţi am plecat acasă cu o muie din dragoste în adâncul sufletului. Mai puţin eu, care aveam o demisie de anunţat la Vice, dar tot cu o muie în adâncul sufletului.

…iar efectele magice ale acestui blow job pot fi găsite, începând de mâine, la chioşcuri. Tabu – iubiri interzise. Numărul care a pornit de la o papacioacă pasională sub balconul nostru.

29 de gânduri despre „It Started With a Blow Job

    • da, între un job unde eşti legat de birou cu lanţuri şi ţi se sabotează orice iniţiativă şi unul unde faci tot ce vrea pula ta, atâta timp cât dai textele, o să-l aleg, evident, pe al doilea. poate s-o aibă pe copertă şi pe bunica lui ştefan cel mare.

  1. problema se pune: de ce „interzise”? asadar premisa e un blow-job izvorat din dragoste, nu pe interes, intr-o masina pitica si rosie, pe strada. daca sunt doi indragostiti si nu au mai asteptat pana acasa (sau poate inca nu au un spatiu intim al lor), atunci e oarecum scuzabil, s-au gandit ca nu-i vede nimeni si nu au mai rezistat. deci nu prea e interzis in cazul asta, in afara faptului ca stateau pe un spatiu public. al doilea caz ar fi daca cel putin unul dintre ei are acasa jumatatea lui/ei pe care o/il inseala, mica masina rosie fiind cel mai intim decor posibil in clipa aia. atunci da, e categoric interzis, imoral si condamnabil. parerea mea.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s