Să-mi bag pula în Poşta Română

Şi în serviciile ei de căcat, care insultă orice formă de inteligenţă. Dragă Poştă Română, îţi urez să rămâi fără picior de client, să migreze toţi spre curierate şi companii private, care ştiu să respecte un client.

Eu am plecat de Revelion. La o zi după, mă sună taică-miu (unul din rarele lui telefoane), să-mi spună că a simţit el nevoia să-mi facă un cadou şi că mi-a trimis nişte bani. Sun la Oficiul Poştal, să întreb ce formă de mandat e şi cât mai e la dispoziţia mea. Iar vaca sinistră:

-Nu se dau bani prin telefon!

Haidi, pă bune.

-Eu nu am cerut asta, am cerut doar să-mi spuneţi ce formă de mandat e şi câte zile îmi stă la dispoziţie. Atât.

-Nu se poate.

-Deci, doamnă, lăsaţi-mă să înţeleg. Staţi cu bucata aia de hârtie lângă dumneavoastră şi îmi spuneţi senin că nu îmi puteţi zice ce tip de formular e şi câte zile o mai am, nu?

-Exact.

Oare e tipa asta – Atodiresei Alexandrina de la Oficiul Poştal 60 – o vacă cretină sau chiar există regula asta absolut de căcat? E telefonul afişat acolo – poate mă ajutaţi să aflăm.

În urma poveştii, îi doresc Poştei Române, cu ocazia noului an, să dea faliment. Ca orice companie de idioţi care nu realizează că activitatea ei depinde de proşti cu care se presupune că trebuie să te comporţi decent.

26 de gânduri despre „Să-mi bag pula în Poşta Română

 1. Lorena, ba sa nu crape Posta Romana ca multumita ei pot sa primesc colete din Hong Kong la tarife extraordinar de mici si la oficiul unde ma duc eu…. sunt niste duduite atat de simpatice ca nici nu ma vamuiesc si nici TVA nu-mi percep…. Deci…. de data asta eu tin cu ursu’!

 2. Ai nimerit tu vreo tembela. Eu am patit odata sa platesc 25 de lei pentru un curierat urgent ce a venit in 2 saptamani(in loc de 2 zile).
  Ma rog, dupa telefoane si nervi, i-am asteptat sa vina si le-am zis sa se duca cu el inapoi, sau sa mi-l dea pe gratis..hihihi.

  Da si tu un mail cu o reclamatie. Eu asa fac cand ma mai apuca tacaneala pe vreun functionar. La multinationale chiar tin cont de astfel de reclamatii. Poate s-a desteptat si Posta Romana, ca auzeam ceva de privatizare.

 3. Auzita la Guerilla, acu vreo doo sapt:
  Unu a gasit un portofel, cu acte, bani, carduri. Ia un card si suna la banca respectiva, o cucoana ii multumeste si ii spune ca respectivul va fi anuntat si daca mai are nevoie de vreo informatie. „Cum plm daca mai am nevoie de vreo informatie? Nu-mi luati datele, sa le dati omului?” Proasta: „Imi pare rau, dar nu am voie sa fac asta, nu avem procedura pt asa ceva.”
  L-a gasit pe Facebook, pana la coada.

 4. Sunt un idiot şi din când în când latru. Mă torturează sentimentul propriei insignifianţe şi mă răzbun pe oameni care au de lucru. Nu o lua personal, e doar prostia mea care mă face să semnalizez.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s