Condica de sugestii şi reclamaţii

Am avut reclamaţii: „cum de nu sunt şi eu în lista ta de Top 10 wow„? Bro or sis, dacă purtăm această discuţie, înseamnă că eu am făcut tot ce a fost omeneşte posibil să fii. Mai depinde şi de tine. Poate la anu’.

Pe de altă parte, recunosc că nici un wow din listă nu duce lipsă de componenta profesională. Da, când e de ales între un om cu care colaborez şi unul cu care nu, îl voi alege mereu pe cel cu care pot lucra. Adică: dacă deja am arat şi însămânţat un ogor împreună, am adunat recolta şi am vândut-o, ba ne-am şi împărţit mămăliga în timp ce am făcut chestia asta, logic că eşti mai wow decât unul sau una care îmi consumă timpul în mod neproductiv. Life is short and then you die, remember?

9 gânduri despre „Condica de sugestii şi reclamaţii

  1. Si ieu am facut un asemenea top care mam gandit ca care ierea ce-i mai buni locuitori dupa acest bloc a domnisuarei Lorena scumpa de iea care dupe ce mam gandit cu creeru meu tot pe Bogdan al meu las alege care ieadevarat ca ie asea bou cate o data dar totus e fiu meu si ie facut decat cu intelectoal care deacea a esit asea destept din cauza la ma scuza-ti la sperma cu aichiu ridicat. Cuvantuacesta aichiu manvatat Nelu care iel a yis ca femee nu se mai zice acuma coi eficient de iteligenta ci aichiu vine din japonesa care anseamna te sparg la calcule baete am dous prezece clase plus liceu. ieu nu stiu dac ie adevarat care totus suna mai bine aichiu are asea un aer de strainantatur care mea promis Nelu ca ma duce la anu an Costanta sant tare fericita decat ca nu stiu daca ma ma-i ancape costumul de baie depies care deci din doo pese ca ce-l antreg nul mai pot trage pe mine.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s