Când ne lăsăm imaginaţia să zburde

INTERVIU CU MĂTUŞA TAMARA

TEXT: JUSTIZIA CASTA

 

tamara

sursă foto: B1TV

 

Povestea nonagenarei misterioase, Tamara Cernasov, care a murit singură într-o garsonieră, trăind dintr-o pensie modestă, dar lăsând nepoatei Dana şi soţului acesteia Adrian Năstase o moştenire de 400.000 de euro mi-a pus imaginaţia de jar. De aceea am apelat la vrăjitoare – altele decât prietenele noastre Vanessa şi Melissa, care au prezis viitorul revistei VICE în România – şi-am invocat spiritul femeii care reuşeşte două chestii aparent incompatibile, pe care doar Elodia le-a mai reușit: să fie decedată în anonimat şi să ţină de atâta vreme prima pagină a ziarelor.

 

 

VICE: Mătușă, ați adus atâtea dificultăţi legale pe capul lui Adrian şi al Danei. E frumos pentru o doamnă respectabilă şi în etate să facă una ca asta?
MĂTUŞA TAMARA: Nu uita că eu sunt acum în lumea de apoi, unde etatea e inexistentă. Te rog frumos, fără aluzii jignitoare şi neplăcute la etate!

Read the rest at Vice Magazine: INTERVIU CU MĂTUŞA TAMARA – Vice la zi

4 gânduri despre „Când ne lăsăm imaginaţia să zburde

  1. Fa si tu un calcul simplu si sa vezi case poate. Sa zicem cai 100 de lei pensie cum era pe vremuri adica fix 25 de euro pe luna. Mai platesti intretinerea mai mancarea si din astea sa zicem ca economisesti 50 de euro pe luna. Sunt 12 luni in an: daca pui deoparte 50 de euro pe luna timp de 666 ani, fix 400 de mi de euro iti iese. Deci e clar ca a) se poate daca vrei si b) articolu ala e gresit ca femeia aia na murit la 90 de ani ci la 65, cand sa pensionat, cu 666, adica la 731 de ani. Ma rog ce mai e 641 de ani in ziua de azi.

  2. Amuzantă mătușica, nu zic nu. A fost o surpriză achitarea lui Năstase.

    Însă, avem cazuri când nici măcar o mătuşică Tamara nu există. Pe saitul Wikileaks România există articole interesante despre afacerile necurate în care au fost sau sunt implicaţi Traian şi Mircea Băsescu, comerţ cu arme, afaceri mai vechi sau mai noi cu nave maritime etc. Am scris şi eu ceva la mine legat de aceste dezvăluiri doar cu câteva zile în urmă. Sper să nu fiu greşit în credinţa mea că faptele din wikileaks depăşesc în mod net ca soliditate pe acum eterica mătuşică Tamara.

    • Bogdane ieu decat atat a-ti spui care tii tu minet cand iereai copil care te bateau cu toti penca le stricai bancuriile care iei zicea uiteo pe nana Savu ce cracanata ieste care tu spune-ai nu ie frumuos s-a vorbi-ti asea despre femee an vrasta care sii mamele nuastre v-or ajunge asea. Dupe care te batea copi de te snopea prea facieai pe desteptu deh a-ti dadiea mana tatatau intelectoal liceu la seral care vrieau ca mama ce ma aflu sa-t spui ca si acuma faci la fel care tot bou mic ai ramas nu sti cei aia gluma care pana si ieu cu 4 clase am anteles ca domnisuara Lorena decat glumeste care tu iei an serios nu ie frumuos i-ar vrei sa rada copi de tine mama.

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s