May all your Christmases be whiteee

A vegetarian is a happy happy man. Rectific: A vegetarian is a happy happy cow. Bun, nu cu asta voiam eu să vă plictisesc azi, dar când ai mintea năpădită de rime tembele, de crăpau mâţele jucându-se cu ele, e greu să ajungi la un punct concret. Vouă nu vi se pare că vaca e un animal frumos, oarecum, chiar dacă se pişă complet inestetic (carismatic şi ermetic). Deci voiam să vă spun că Moş Crăciun nu există. (Să mi-o sugeţi prin batistă). Ştiai că tipele astea-s nişte curve? Nu, tipele astea-s prietenele mele. Ştiai că eşti proastă? Nu vorbi aşa cu mama! Şi ce, mă, dacă-i mă-ta nu poate fi proastă, sau cum? Faptul că te-a făcut pe tine nu e o mare dovadă de inteligenţă. „Străinul” de Albert Camus. Eram cam zăpăcit pentru că a trebuit să urc pînă la Emmanuel să împrumut o cravată neagră şi o panglică de pus la mînecă. Lui i-a murit un unchi, acum cîteva luni. Dar acum? Acum despre ce scrii? Despre banane galbene şi căpşunici roz. (Unde-i sacul de moloz?) Îţi dai seama că eu sunt stăpânul tău? Îmi dau. Dar nu ai ce să-mi faci. Azi am fost la vărzărie. Au renovat ăia complet, nu mai e cum ştiai. Acuma-i zice vărzărie plaza. (Şlefui-mi-ai suprafaza). Nu ai ce să-mi faci şi să zic: Oops, iată ceva ce nu mi s-a mai întâmplat. Revenind la Moş Crăciun: May all your Christmases be whiiiite! Cu sau fără coşuri.

19 gânduri despre „May all your Christmases be whiteee

  1. Hahaha! Citeodata aud si eu o voce asa, in cap, care face salturi de-astea, (i)logice, dar decid sa n-o bag in seama.
    Mi-e teama ca la un moment dat o sa-mi zica ceva serios si profund si adevarat si atunci o sa ma spariu si o sa ma trezesc.

  2. Eu nu stau sa citesc printre randuri si sa fabulez despre ce ar fi gandit autoarea, doar citesc si ma bucur de text. La fel cum nu caut semnificatii ascunse in versurile melodiilor mele preferate. 🙂

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s