Viaţă de reporter

Dimineaţa la Cafepedia, într-un interviu suav şi hazliu cu pianistul Balazs Havasi -seara la Secţia 1 de Poliţie. Să mai zică cineva că duc lipsă de adrenalină.

…..

Serios vorbind, în seara asta, Jandarmeria a făcut abuz de autoritate la flash-mobul anti-embargo informaţional RMGC din faţa TVR. Participanţii la flash-mob au fost bruscaţi, agresaţi verbal, săltaţi şi duşi la secţie, amendaţi. Detalii, poze şi filme mâine, pe site-ul Vice.

14 gânduri despre „Viaţă de reporter

  • Lasa mama ca nu ie tarziu care ieu team chemat la un miting cu noi pesnionarii care ai zis ca vi si tu. Porma cand team sunat care sa vi ai zis ca ai triaba care ai de scris ceva important pe bloc sa copiezi dintre ceva carte lichipedia sau cam asea care ieu nu cunosc linba franceza. Meai zis ca vi mai desamagit care voiam sa am baiatu meu langa mine care tatasau intelectoal la anvatat sa fie om.

  • ce sa se intample, Lorena noastra e la puşcărie, Pulica moare de sete&foame, ficusul se usuca, cutia de scrisori geme de plicuri si pliante publicitare, nedormitul isi cauta alta….

 1. @baetii si fetele 😉 care este la greu
  @gheara ca cunoscator

  sh’ai nama nama nama nama na
  n-am stiut ce e viata grea
  si’ama nama nama nama na
  viata si puscaria

 2. @connaisseuru’ Gheara

  ‘uzi strofa asta:

  urcă mamă sus pe cruce,
  să vezi duba cum mă duce,
  mă duce mă ocoleşte,
  la poarta albă mă opreşte

  • Domnu Gudmen daca at fi mai civilizat vas povestii cum a fost aseara care a venit adimistratoru. Ie ceva de vis domnu Gudmen care as vrea sa pot ampartasii o v-oi face decat daca promite-ti ca nu mai vorbiti urat care santem aici cateva duamne domnisuare finute nu ne plac barbati acresivi care rupe femeea an bataie or ai vorbeste urat care ea nu merita asa ceva.

   • oaia lu’ Dumnezeu, nu vrei sa pricepi ca-mi pasa mai mult de faptul ca mascatii mi-au saltat gagica decat ca nea administratorul Nelu te-a futut in cur ?

    • Ma subextima-ti domnu Gudmen care povestea ca a mea nu gasi-ti stiu sa va fac curios nu ve-ti regreta dar sa nui spunet lu fimiu repet care ear ma v-a face ma scuzati curva e pacat domnu Gudmen.

    • nu ma faci curios, gramatica ta, in schimb, mi-a bagat o grija suplimentara in cap: e clar ca puşcăriaşa lorena, ca sa-si aminteasca de mine, isi va tatua tzatzele cu inimioare sagetate, sireni si „goodman”.
     grija care ma fute: daca cealalta pârnaiaşă, tatuatoreasa, este analfabeta si’o sa scrie gudmen/gooodman/goodmn/gen
     ? ce ma fac ?

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s