Vă place Shakespeare? Încercaţi cu pahare!

Unu de pe Facebook
“Iar toate aceste monologuri duc către aceeaşi concluzie: singurătatea nu e un substitut al fericirii, evident, însă e preferabilă o asemenea ipoteză în locul aceleia care-ţi confiscă întru totul personalitatea în virtutea unui paradis promis (pe care, de altfel, nu l-ai cunoscut niciodată)”INTERESANT! UNDE POT SA CUMPAR?

48 minutes agoLorena Lupu
ai gugălu’ banat? :))

47 minutes agoUnu de pe Facebook.
pardon?nu inteleg ce vrei sa spui.

46 minutes agoLorena Lupu
păi dacă dai o căutare simplă lorena lupu hyde park apar toate locurile unde se poate comanda

45 minutes agoUnu de pe Facebook
a ok.am sa caut pe GOOGLE merci.
are ceva comun cu scriitura lui monciu sudinski?
hyde park?

(evident, proastele snoabe s-ar fi dat cunoscătoare).

43 minutes agoLorena Lupu
nu l-am citit

(mai trece nişte timp. bla şi bla)

Unu de pe Facebook
am incercat.e complicat.mai bine mi-o aduci tu la paris.

16 minutes agoLorena Lupu
yeah, right, vezi să nu

16 minutes agoUnu de pe Facebok
CARTRA bineinteles.
cartea

15 minutes agoLorena Lupu
adică e prea complicat să comanzi o carte online. e mai simplu să comanzi un om :)))
f bună

14 minutes agoUnu de pe Facebook
DE CE?chiar tu nu trci din cind in cind pe la Paris?

14 minutes agoLorena Lupu
nu în calitate de delivery boy sau gen

14 minutes agoUnu de pe Facebook
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!NU.acum exagerezi

13 minutes agoLorena Lupu
iar timpul meu liber e timpul meu liber şi nu fac servicii de mesagerie în el
te interesează o carte, o cumperi. nu, nu. it is THAT simple

10 minutes agoUnu de pe Facebook
scuze!!!nu pot sa mai am replica.(ramine cum ti-am spus:esti intradevar un pers.hypersimpatic

9 minutes agoLorena Lupu
chiar nu ai de ce să ai replică. dacă în loc de Hyde Park ţi se punea pata pe Orbitor, ai fi avut the guts să-i ceri lui Mircea Cărtărescu să ţi-o livreze la Paris?

Concluzia serii: e naşpa să cumperi cărţi, costă bani şi e bătaie de cap. Dacă vreţi să citiţi Povestea pulei, faceţi o şedinţă de spiritism, să v-o aducă Creangă în persoană de pe lumea cealaltă.

35 de gânduri despre „Vă place Shakespeare? Încercaţi cu pahare!

 1. Ieu nu am trebuit sa comand nimica care fimiu mea adus intro zi cartea a zis mama citeste asta care sant preten bun cu scritoarea creca ma iubeste care e fuarte iute la vorbe decat ca nu recunuaste. Am zis bine mama stiu ca pe tine te iubeste femeile care asa a fost si tatatau intelectoal care trageau fetele la el ca musca la ma scuzati cicat asa zicea el ca sa ma necageasca. Lam antrebat pe fimiu cum se chiama cartea care mio aduse care eu sunt putin surda de urechea stnaga a zis ceva care nam inteles si dupaia a strigat se numeste hai pa care eu am crezut ca sa enervat care vrea sa plece si iam anchis usa in nas.

 2. Domnisuara Lorena scumpa am scris un mesaj care continutu lui na aparut aicea. Mam enervat un pic care am batut la masina degiaba. Am spus ca ieu nam trebuit sa comand nimica care fimiu mea adus cartea intro zi a zis mama citeste asta care sant preten cu scritoarea creca ma iubeste care e iute la vorbe nu recunuaste. Am zis ca ieu al cred care e frumos ca tatasau intelectoal care tragea femeile la el ca musca la ma scuzati cicat asa i-mi spunea care stia ca ma enerviaza la nervi. Lam intrebat pe fimiu cum se chiama cartea care mia zis ceva ieu sant surda de urechia stnaga care lam intrebat incao-data mia urlat hai pa care am crezut ca sa enervat deaia ma saluta care iam trantit usa in nas cu mine nui permit sa vorbeasca asa domnisuara scumpa care sant mama.

  • Te rog frumuos sa vorbesti respectos care alfel te fac de ras. Ieu recunosc ca am decat 4 clase care sunt cumva alfabeta dar nut permit sa vorbesti asea maica care eu nu anteleg de unde jicnesti tu uameni la domnisuara Lorena pe bloc. Ieu ce sa spun despre tine la doosase de ani ai hotarat care nu mai vreai sa te joci cu ma scuzati puta care tatatau intelectoal tia gasit o fata cuminte de la tara care ai zis ca nut place de ia cai miruase ma scuzati locu ferit care dupaia orcum ai luato ca a doa nevasta Deaia zic Bogdan mama nu ma jicnii uameni care sar putea sa nu fie crestineste.

 3. @dracul care m-a clonat

  Idiot cretin handicapat, futu-ti râtul mă-tii de jagardea căcăcioasă şi
  penală.

  De unde morţii curvei sinistre şi jegoase de mă-ta ai tupeul să mă clonezi, apoi tot tu să mă hărţuieşti pe mail că îmi bat joc de tine!!? Poate te găsesc, căcat sinistru şi bolnav psihic, şi îţi garantez că nu vrei asta. FUTU-ŢI MORŢII MĂ-TII DE HANDICAPATUL MORŢILOR
  MĂ-TII, PIŞA-M-AŞ PE MORMÂNTUL MĂ-TII DE PSIHOPAT!!!!!!!!!

 4. Si mai vrieau sa spun ca nu vad bine cu ochi care nam putut sa citesc cartea care unele litere orcum nu le cunosc ca mam retras de la scuala cand sa predat literele acelea. Cateva randuri mea cetit domnu Nelu adimistratoru dupe ce am jucat table care ma batut de ma jicnit care iam spus sa se opreasca din cetit care e poezi cu o femee jumatate pisica care mie num place parul animalelor. Desi tatatsau lu Bogdan era tare paros pe spate care el zicea ca intelectoali nu au timp de chestiuni din astea femeesti ei gandeste care creerul trebe antrenat alfel moare.Daia a facut Bogdanel manster in adimistartie. Am vrut sa spun ca cartea avea pisica care iam spus lu nea nelu adimistratoru sa ma lase sa ma uit decat la poze sunteti coceta domnisuara Lorena.

 5. Băi Nedormitule, îmi place scremerea asta a ta cu ”bogdan” și ”mama lui bogdan”. Vezi numai să nu faci hemoroizi.

  Te-am atins la fix cu faptul că ești un flăcău bătrân și labagiu dacă ai început deodată să vomezi atât de mult în scris.

  Mă bucur, după cum spuneam, că ai atâta timp de omorât între două labe.

  Timpul meu e foarte limitat, am mult de muncă, așa că te las să-ți vezi în continuare de cele două lucruri la care te pricepi cel mai bine – nu munca – ci tăiatul frunzei la câini pe net și laba.

  O să-mi permit însă să mai vin cu câte o critică, din când în când, nu de alta, dar când te enervezi, devii mai prolific, și mă gândesc că poate te lovești cu capul de faianță și ți-l spargi.

  • Bogdan mama se pare ca sa acravat problema care ieu nu stiu dece tot i-mi spui ca sant alcineva. Ai mai avut o perioada din asta care te simtiai rau in ia care ziceai ca mama mama am avut femei multe care ieu spuneam pentru ca sa te comving ca alea nu erea femei maica ereau decat fetze noi de perna care le schimbam sa fie pruaspat care tu ereai in periuada de jucat cu ma scuzati puta credeai ca ie femei ce faceai. Si pe tatatau intelectoal la seral care lai comfundat cu vecinu care tatatau iar mea zis ca esti bou si no sa ajungi ca cum a fost el intelectoal dar team aparat mama ca cat de grea ie vieata asta tot almeu iesti care team facut. Sat faca mama o ciorba care so bei cand vi acasa care stiu ca esti obosit cu adimistrarea de fonduri ieuropene care vitorul tari e in mainile tale dragumeu. Sant mandra de tine care te rog sat revii ca ie pacat maica. Si se supera si domnisuara Lorena scumpa care nui place cand faci spume la coltu la gura care dupe aia te da afara din bloc si iar vei suferii puiu meu. Mama t-e iubeste.

    • Mama draga ieu te rog frumuos sa nu mai raspunzi la toate mesagiile care tu nu ai timp pentru asta munca ta ie importanta care face traiul ieuropean mai bun pentru noi pensionari. Stai frumuos acolo mamica care ieu te astept cu ciorba care va fii calda. Si adum din oras cand vi lotiune pentru maini a zis Nelu adimistratoru ca vine az pe la mine care vrea sam arate o dragoste noo care ie de tip ocidental asa mea zic care sa nu ma doara trebe lotiune rabdare care a promis ca ma ia cu binisoru. Nu stiu ce este sunt enuziasmata care nu mea mai vorbit nimeni asa frumuos de cand sa dus tatatau intelectoal Dumnezeu sal ierte care na avut viata mai lunga ca ar fi putut devenii mare om.

    • mamico: ma lasi sa filmez cum iti arata nea Nelu dragostea 9 de tip occidental si sa postez la mine pe blog ca sa moara capitalistii exploatatori de oftica ca mamele lor nu stie?

     pliiiiiiiiizz, pliz pliz pliz

    • Bogdan mama de data asta no sa te las ca sa filmezi care sti ce santamplat data trecuta cand ai prumutat aparat de filmat care cand lai dus inapoi mea zis vecinele ca sa suparat propitaru aparatului care ai pozat cum te satsifaceai an oglinda care lor lea fost rusine si a zis ca tatatau intelectoal nu tea crescut cum trebuiia care desi Dumnezeu sal erte ar fii fost mare om viata lunga dear fi avut saracu.
     Ninu stiu ce vriea sam faca adimistratoru care dacam place ii zic sat faca si tie care atunci poti poza puiule.

    • mamico te iubesc. nici nu stii ce ma bucur ca-i zici lui nea Nelu administratoru sa-mi faca si mie bucuriile pe care ti face tie.

     PS. sunt la fel de entuziast cum sunt de Sfantul Nicolae cand de’abia astept sa vad ce mi-a bagat Mosu’.

    • Mamica anul asta nu creca vine Mosu care e crisa mare la pensioara mea carem ajunge decat sa platesc cablu. Tiu minte cand ereai mic care tatatau se masca in Mos sit aduciea pixuri ma scuzi furate de la scuala care anvata el acolo ca erea intelectoal si facea liceul. Care tu asea te bucurai trebuia sa te pazim care de fericire ancercai sa bagi pixurile la poponet ma scuzati ziceai ca lasa mama ca acolo se pastreaza mai bine care e cald si bine. Am zis lu tatatau ca asta sigur va fii economist de strangator ce e sau ceva contabil care nici prin cap num trecea atunci co sa devi adimistrator de fonduri ieuropene care vitorul tari e in mana ta puiule. Tatatau zicea Dumnezeu sal ierte ca fost om bun ca nevasta ieu nu creca ma v-a depasii pe mine care cu tuata scuala lui nu ajunge la 40 de ani an anvatamant care erea licean inca. Erea un om octimist care deaia mam indragostit de el.

  • beleşti pula cartierelor titan, dristor şi rahova. nu eu sînt clona. dacă ţi-ai pune la muncă creieraşul tău cu compoziţia labiilor pizdii mă-tii, ai afla cine e maestrul clonelor.

 6. goodman e bou, prost si are pula mica
  marghioala e urata, proasta si n-are tate
  nedormitul e destept, adonisian si are pula imensa
  lorena este frumoasa, desteapta si cu tate mari

Poştă şi tu ceva. Da' pe tonul pe care vrei să-l folosesc şi eu cu tine

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s